Scene incredibile! Un fost director executiv din Formula 1, prins cu pistolul la bordul unui avion

Formula 1 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 20:44
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 20:48

Bernie Ecclestone (91 de ani), fost director executiv al Formulei 1, a fost prins cu arma la bordul unui avion, în Brazilia.

Magnatul britanic a fost arestat miercuri seară, potrivit Sky Sports, după ce poliția l-a prins cu posesiunea ilegală a unui pistol. Ecclestone a recunoscut fapta, dar a mărturisit că nu știa că arma se află în bagajul său. Afaceristul se îndrepta spre Elveția, au declarat joi autoritățile locale.

Bernie Ecclestone a fost prins cu pistolul la bordul unui avion

Bernie Ecclestone a fost eliberat în urma plății cauțiunii în valoare de aproape o mie două sute euro, conform Globo. Magnatul deținea un LW Seecamp de calibru 32, descoperit în momentul scanării cu Raze X a bagajului său.

Averea estimativă a afaceristului depășește trei miliarde de euro, potrivit Celebrity Net Worth. Ecclestone a fost declarat în 2011 a patra cea mai bogată persoană din Marea Britanie, moment în care deținea o avere de peste patru miliarde de lire sterline.

Magnatul, care a fost la cârma Formulei 1 pentru 40 de ani, a vândut afacerea în 2017 pentru aproape 7 milioane de euro. „Sunt mândru de businessul pe care l-am clădit în toți acești ani și tot ce am realizat cu Formula 1. Vreau să mulțumesc tuturor cu care am lucrat”, au fost cuvintele lui Bernie Ecclestone după ce a vândut afacerea care i-a adus milioane de euro în conturile bancare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!