SCANDAL URIAS cu Neymar actor principal! Starul Barcei, acuzat ca si-a inselat iubita cu un model! Scenariu de telenovela: VIDEO

Neymar Laryssa Oliveira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Decembrie 2013, 18:58
Data actualizarii: Luni 23 Decembrie 2013, 19:04

►Fie ca sa ai o viata frumoasa! Sau mai MULTE! :) De sarbatori, peste o mie de jocuri online te asteapta AICI!

Neymar a fost prins in mijlocul unui scandal in Brazilia. Acesta e acuzat ca si-a inselat iubita, Bruna Marquezine, de un model despre care s-a spus ca ar fi fost implicata cu Neymar! Laryssa Oliveira a aparut pe prima pagina in ziarele din Brazilia din cauza unor informatii ca ar fi inceput o relatie cu Neymar, desi acesta are o iubita.

Oliveira sustine insa ca nu e adevarat - mai mult, ea spune ca a fost martora la momentul in care Neymar si-a inselat iubita cu un alt model al carui nume nu este cunoscut.

Laryssa le-a spus celor de la Esporte Fantastico: "Neymar si-a inselat iubita cu cineva iar acea persoana nu isi asuma vina. Nu, nimic nu s-a intamplat cu mine. Am mai mult bun simt sa nu fac ceva de acest gen si suntem doar amici.

Oamenii au inceput sa imi puna stampila de mincinoasa, oportunista, nebuna, petrecareata si nu are niciun sens" a spus ea. Iata tot interviul

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/RZb_VuMHB2Q" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!