Jermain Defoe Stiri

Scandal monstru! Fost star englez, prins în timp ce îi dădea mesaje unei asistente pentru a întreține relații sexuale cu el, la o lună după nuntă

Jermain Defoe (39 ani) se află în centrul scandalului după ce au apărut informații compromițătoare cu el în presa britanică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:17
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:18

Fostul fotbalist al naționalei Angliei și star al lui Tottenham, care în prezent este analist TV, a fost „prins” în timp ce i-a trimis mesaje unei asistente, pe care o ruga să întrețină relații intime cu el, la doar câteva zile de la nunta sa cu Donna Tierney, scrie The Sun

Defoe s-a însurat pe 4 iunie cu Donna, după ce a plătit 200.000 de lire pe ceremonia pe care a publicat-o exclusiv într-o revistă britanică. În interviu, acesta spunea: „Ea este viitorul meu, această căsnicie este pentru totdeauna, ea e persoana cu care vreau să îmi petrec restul vieții”. 

Jermain Defoe, avansuri sexuale pentru o asistentă la o lună de la nuntă 

Sursa citată informează că pe 14 iulie Jermain Defoe a luat legătura cu femeia, care nu a fost numită, prin intermediul contului său de Instagram și a încercat să aranjeze o întâlnire. 

„L-am întâlnit pe Jermain în urmă cu mai mulți ani, într-un bar, însă nu s-a întâmplat nimic. Am păstrat legătura pe WhatsApp puțin, însă nu am mai vorbit cu el de foarte mult timp. Deodată a început să îmi scrie pe Instagram în iulie. Era disperat să mă vadă și a flirtat mult cu mine. 

În ultimele mesaje însă nu a mai fost așa de șarmant, avea în mod clar un singur scop. Apoi, când am realizat că e însurat, nu am vrut să mai contiinui. Nu ar fi fost corect pentru soția lui. Cine naiba ar face așa ceva atât de curând după ce a jurat că își petrece restul vieții cu cineva? Probabil a simțit că el e cel puternic, cel faimos și un fost fotbalist bogat”, a povestit femeia pentru cotidianul britanic. 

În informațiile apărute, Defoe i-ar fi spus pe 19 august femeii că își dorește să întrețină relații sexuale cu ea în mașina lui. Fostul jucător nu a răspuns încă acuzațiilor primite. 

Modifică setările cookies