Scandal monstru! Fost star englez, prins în timp ce îi dădea mesaje unei asistente pentru a întreține relații sexuale cu el, la o lună după nuntă

Jermain Defoe Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:17
Data actualizarii: Duminica 02 Octombrie 2022, 15:18

Jermain Defoe (39 ani) se află în centrul scandalului după ce au apărut informații compromițătoare cu el în presa britanică. 

Fostul fotbalist al naționalei Angliei și star al lui Tottenham, care în prezent este analist TV, a fost „prins” în timp ce i-a trimis mesaje unei asistente, pe care o ruga să întrețină relații intime cu el, la doar câteva zile de la nunta sa cu Donna Tierney, scrie The Sun

Defoe s-a însurat pe 4 iunie cu Donna, după ce a plătit 200.000 de lire pe ceremonia pe care a publicat-o exclusiv într-o revistă britanică. În interviu, acesta spunea: „Ea este viitorul meu, această căsnicie este pentru totdeauna, ea e persoana cu care vreau să îmi petrec restul vieții”. 

Jermain Defoe, avansuri sexuale pentru o asistentă la o lună de la nuntă 

Sursa citată informează că pe 14 iulie Jermain Defoe a luat legătura cu femeia, care nu a fost numită, prin intermediul contului său de Instagram și a încercat să aranjeze o întâlnire. 

„L-am întâlnit pe Jermain în urmă cu mai mulți ani, într-un bar, însă nu s-a întâmplat nimic. Am păstrat legătura pe WhatsApp puțin, însă nu am mai vorbit cu el de foarte mult timp. Deodată a început să îmi scrie pe Instagram în iulie. Era disperat să mă vadă și a flirtat mult cu mine. 

În ultimele mesaje însă nu a mai fost așa de șarmant, avea în mod clar un singur scop. Apoi, când am realizat că e însurat, nu am vrut să mai contiinui. Nu ar fi fost corect pentru soția lui. Cine naiba ar face așa ceva atât de curând după ce a jurat că își petrece restul vieții cu cineva? Probabil a simțit că el e cel puternic, cel faimos și un fost fotbalist bogat”, a povestit femeia pentru cotidianul britanic. 

În informațiile apărute, Defoe i-ar fi spus pe 19 august femeii că își dorește să întrețină relații sexuale cu ea în mașina lui. Fostul jucător nu a răspuns încă acuzațiilor primite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!