GALERIE FOTO Sandra Mutu, mesaj emoționant pentru soțul ei în ziua lansării autobiografiei: "Consider că suntem binecuvântați"

Sandra Mutu Adrian Mutu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iunie 2022, 22:48
Data actualizarii: Sambata 11 Iunie 2022, 23:18

Cartea autobiografică a lui Adrian Mutu, Revenirea din infern, a fost lansată în cadrul Sports Festival

Sports Festival e transmis ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO, duminică, de la ora 20:00. 

Adrian Mutu va avea invitați de gală la meciul de retragere, nume importante ale fotbalului mondial precum Fabio Cannavaro, Alessandro Del Piero, sau Riccardo Montolivo. Antrenorul echipei României va fi Gheorghe Hagi, care se va afla și pe teren, în timp ce Cesare Prandelli va pregăti echipa World Stars. 

Cartea lui Adrian Mutu, "Revenirea din infern", a avut parte de o lansare cu fast, la eveniment fiind prezenți Claude Makelele, Cesare Prandelli, Mirel Rădoi, Ciprian Marica sau Bogdan Stelea.

"E o provocare să vorbești deschis despre anumite experiențe. Nu e ușor. Au trecut aproape 20 de ani de la o decizie nefericită luată de mine, în urma căreia destinul meu putea să schimbe și să se ducă pe o pantă foarte rea", a declarat Mutu.

Antrenorul giuleștenilor a fost cu atât mai emoționat, cu cât soția și mama lui au fost alături de el în acest moment important. 

"Cu siguranţă, şi ceea ce urmează va fi la fel de frumos. Foarte frumoasă. Adi este un soţ extrem de familist. Avem o familie frumoasă şi consider că suntem binecuvântaţi. Cred că va reuşi să ajungă un foarte foarte mare antrenor, am mare încredere în el", a declarat Sandra Mutu pentru Antena Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!