S-a terminat chinul pentru Lucescu! A fost externat din spital: "Nu mi s-a acordat atata atentie nici cand am castigat Europa League"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 21:12
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 21:14

Mircea Lucescu a primit cea mai buna veste posibila astazi. Medicii l-au examinat si au decis sa-l externeze astazi.

Mircea Lucescu a fost internat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti din 6 ianuarie, cu fracturi ale coastelor, in urma unui accident destul de dur, fiind operat doua zile mai tarziu.

In momentul externarii, Lucescu a declarat: "Nu a fost atata interes pentru mine nici cand am castigat Europa League. Le multumesc medicilor romani, scoala noastra medicala este extraordinara. Vreau sa ma intorc cat mai curand la echipa, la fotbal. O sa ma mai urc la volanul unei masini, de ce nu?"

Rinat Ahmetov l-a vizitat pe Mircea Lucescu la SUUB de doua ori, in 8 si 15 ianuarie. Ahmetov a spus ca oricat de mult si-ar dori sa-l ia acasa imediat pe Lucescu, va tine cont de decizia medicilor.

Mircea Lucescu a declarat, joi, pentru site-ul oficial al lui Sahtior, ca dupa ce se va recupera in urma accidentului auto in care a fost implicat la inceputul anului, va reveni la volanul unor masini.

Lucescu s-a aratat emotionat de faptul ca in Donetk au aparut panouri de publicitate stradala cu chipul sau si cu mesaje de incurajare. "Pe bune? Nu stiam. Sa fiu sincer, este emotionant. Va multumesc frumos"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!