Replici acide intre Giovanni Becali si Alin Stoica! "Nu vedeti ca Alin Stoica ii ataca pe toti, nu-i convine nimic, ii umple pe toti cu ce-i vine la gura?"

giovanni becali Alin Stoica Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 August 2020, 11:21
Data actualizarii: Joi 27 August 2020, 11:44

Alin Stoica si Giovanni Becali au avut un schimb dur de replici de la distanta.

Fostul fotbalist Alin Stoica (40 de ani) a declarat ca regreta faptul ca nu a ales sa joace pentru nationala Belgiei si il acuza pe Giovanni Becali de ratarea transferului sau la Manchester City.

"Stii vorba aia? Ti-am mai zis-o. M-au prins, m-au executat! Era mai bine daca jucam pentru naționala Belgiei… Aveam lejer 60-70 de meciuri, poate chiar mai multe… Asta este, ce sa mai fac? Nu are rost, mi-a fost greu… Si acum imi este greu sa accept. Ghinionul meu s-a numit Giovani Becali, soferul lui Dan Alban… M-a prins… E vina mea pana la urma…

Cum sa-i spun? Si nu era Dan Alban cel care a inceput afacerea si Ioan era soferul lui? Asta e. E vina mea, pentru ca el si-a facut meseria lui, nimic altceva. Meseria lui de escroc, de escroc! Eu nu aveam contract cu el. Eu si Tudorel am mers pe incredere. Vina mea a fost ca am refuzat Marseille si Espanyol, e adevarat, unde el a vorbit, dar au existat si alte oferte. Iar cea mai importanta a fost de la Manchester City, cand mi-a zis Ronny Rosenthal ca trebuia sa semnez. Kevin Keagan ma dorea de cand aveam 16 ani si el era la Newcastle. Giovanni a zis ca vrea bani si pentru Victor. Vezi cum e? Lectie de viata!", a declarat Alin Stoica la GSP.

Giovanni Becali a tinut sa-i raspunda fostului international Alin Stoica, despre care spune ca a inceput sa ii atace pe toti in ultima vreme:

Te rog, sincer! Nu vreau sa mai vorbesc despre Alin Stoica. Din respect pentru taica-su Tudorel, care stiu cat sufera pentru copilul lui. Nu vedeti ca Alin Stoica ii ataca pe toti, nu-i convine nimic, ii umple pe toti cu ce-i vine la gura? Acum a venit randul meu?

Eu, ghinionul lui? Eu care l-am dus la Bruges? Plus alte oferte pe care le-a avut pe masa! Hai sa fim serioși! Ti-am zis, considera ca nu a zis nimic de mine cum nici eu nu-i raspund la SMS-urile pe care mi le trimite la 2-3 noaptea”, a declarat Giovanni Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!