Red Bull Racing stă pe un butoi cu pulbere. Ce spune Horner despre scandalul sexual

Christian Horner Red Bull Racing Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Februarie 2024, 16:59
Data actualizarii: Vineri 23 Februarie 2024, 17:03

Directorul echipei Red Bull Racing, Christian Horner (50 de ani), este cercetat în acest moment de compania mamă. Acesta a fost acuzat de mai multe angajate de "comportament inadecvat".

 

Potrivit jurnaliștilor din străinătate, mai multe angajate din cadrul Red Bull Racing s-au plâns că ar fi primit poze nud și anumite apropouri din partea șefului Red Bull Racing.

Ce spune Christian Horner despre scandalul sexual

Compania mamă Red Bull GmbH a demarat o investigație pentru a afla adevărul. Christian Horner va fi demis dacă va fi găsit vinovat, anunță Bild.

Până atunci, Horner este alături de echipă la testele din presezon, în Bahrain. Reporterii aflați la fața locului l-au întrebat pe acesta ce se întâmplă după izbucnirea scandalului:

"Există o anchetă în derulare, iar eu fac parte din acest proces. Din acest motiv, îmi pare rău să vă spun, dar nu vă pot da niciun comentariu. Toată lumea își dorește ca acest proces să se termine cât mai repede. Chiar nu pot să fac anumite comentarii în acest punct", a transmis Horner.

Horner a fost audiat de Red Bull pe data de 9 februarie. Și angajați din cadrul echipei au fost chemați să vorbească despre acest incident. În această săptămână ar trebui să avem un verdict clar în acest caz și să aflăm soarta lui Horner.

Horner lucrează din 2005 în Formula 1

Christian Horner are în palmares 6 titluri mondiale la constructori alături de echipa austriacă Red Bull Racing: 2010, 2011, 2012, 2013, 2022 și 2023. El se află din 2005 în "Marele Circ".

În ceea ce privește viața personală, Horner este căsătorit cu Geri Halliwell, cântăreață care a făcut parte din trupa Spice Girls.

Înainte de startul sezonului, Horner le-a transmis jurnaliștilor de la De Telegraaf că este nevinovat.

Red Bull Racing este favorită să câștige și în acest an titlul mondial la constructori. În 2023, austriecii au câștigat 21 dintre cele 22 de curse. Numai Carlos Sainz Jr a reușit să le fure celor de la Red Bull Racing o medalie de aur, în Singapore.

Noul sezon al "Marelui Circ" va avea 24 de curse, record all-time. Marele Premiu din Bahrain va deschide balul, pe 2 martie. Ultima cursă va avea loc pe 8 decembrie, la Abu Dhabi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!