Reactia lui Gigi Becali dupa tragedia din clubul Colectiv

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Noiembrie 2015, 11:58
Data actualizarii: Duminica 01 Noiembrie 2015, 12:06

Patronul Stelei crede ca incendiul din clubul Colectiv, soldat cu 29 de morti, ar trebui sa transmita un mesaj extrem de clar.

Becali vorbeste despre relatia cu fetele sale si spune ca nu le-ar fi permis niciodata sa participe la un concert asemanator celui din clubul Colectiv.

'Nu vreau sa intervin, dar aceasta tragedie m-a facut si pe mine sa ma uit la TV si sa vad aceste lucruri. Mi se ridica parul si ma cutremur tot. Sa fie invatare de minte la educatie, am si eu fete. Sa ma ierte toata lumea, dar fetele mele nu puteau fi niciodata acolo. Am vazut niste filmari de la acele asa-zise spectacole. Erau lucrari demonice, se jucau cu focul si faceau miscari satanice.

Sa ma ierte trupa care se promova acolo, dar ati vazut ca atunci cand dansau tineau degetele lui Satan? E semnul lui, incornorarea. Copiii, saracii, nu constientizau. Fetele mele imi spun tot timpul unde sunt, eu nu le las seara sau noaptea afara. Trebuie sa stiu tot timpul unde sunt. Nu vreau ca fetele mele sa fie atrase in asa ceva.

Trebuie ca parintii sa traga concluzii din aceasta tragedie, sa se stie unde sunt copiii lor tot timpul. Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului", a spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!