PROTEVELION 2023 a fost lider de audiență pe toată durata de difuzare atât în noaptea dintre ani, cât și la reluarea din 1 ianuarie!

protevelion 2023 Audienta TV Pro TV protevelion Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 12:04
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 12:05

De Revelion, Raluka și Pavel Bartoș au prezentat cea mai tare petrecere a sfârșitului de an: PROTEVELION 2023. Milioane de telespectatori s-au bucurat de show în noaptea dintre ani, emisiunea clasându-se pe primul loc în topul audiențelor. 

  • PRO TV a fost lider de audiență cu această emisiune atât pe segmentul de public Național 4+, Urban 4+, cât și pe targetul comercial Național 21-54 ABCD, target de referință pe care se tranzacționează peste 70% din spațiul comercial în piața de televiziune. 

În intervalul orar 19:57 – 03:36, PROTEVELION 2023 a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistat 10.5 puncte de rating și 31.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea din poziția secundă a obținut 9.5 puncte de rating și 28.8 % cotă de piață.

La nivel național, în minutul de maximă audiență, la ora 22:10, aproape 3 milioane de români au urmărit scena din PROTEVELION 2023, în care invitații încercau să ghicească ce vedetă s-a regăsit într-o postură inedită într-un hotel din Monaco. Pe toată durata de difuzare, emisiunea specială de Revelion a înregistrat 9.6 puncte de rating și 25% cotă de piață, la nivelul publicului Național 4+, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.2 rating și 24% share.  

De asemenea, la reluarea programului, pe 1 ianuarie 2023, în intervalul orar 14:58 – 18:58, PROTEVELION 2023 a fost lider și a înregistrat 5.7 puncte de rating și o cotă de piață de 19.6%, depășind, din nou, principalii competitori. Minutul de aur pe targetul comercial – public national cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, a fost la ora 17:37, când vârful de audiență a fost de 8 puncte de rating și o cotă de piață de 25,6%.

Sursa datelor de audiență este Kantar România, unicul furnizor de date autorizat în piața de televiziune.

Astfel, în cadrul PROTEVELION , telespectatorii au sărbătorit intrarea în noul an alături de artiștii preferați și de cele mai iubite vedete din România. De la muzică și duete neașteptate la momente de stand-up, dans, scenete și reacții savuroase ale invitaților, românii au avut parte de un spectacol în care s-au regăsit. 

Andi Moisescu și Andreea Esca, Irina Loghin și Florin Busuioc, Cabral și Adela Popescu, Horia Brenciu și Carmen Tănase, Cătălina Grama și Daniel Pavel, Adrian Nartea și Tania Popa au fost câteva dintre perechile care au putut fi văzute în ipostaze unice în noaptea de Revelion.

Pe scenă au mai urcat: Andra, Irina Rimes, Smiley, Denis The Motans, Amalia Enache, CRBL, Theo Rose, Pindu, Anna Lesko, Emil Rengle, Lupii lui Calancea, Vlăduța Lupău, Diana Matei și taraful Cleante, Lidia Buble, Cosmin Stan, Rareș Năstase, Andreea Marinescu, Iulia Pârlea, Andrei Aradits, Alex Bogdan, Andra Marinescu, Mahala Rai Banda și mulți-mulți alții.

În  cadrul emisiunii-maraton PROTEVELION, telespectatorii au avut ocazia de a câștiga 10.000 de euro. Tot ce au trebuit să facă a fost să urmărească emisiunea, să prindă unul dintre cele șase indicii care au apărut pe ecran, să acceseze site-ul: prindeindiciul.protv.ro și să completeze formularul de înscriere. Câștigătorul va fi anunțat marți, 10 ianuarie, pe site-ul protv.ro și stirileprotv.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!