Primele patru episoade din noul sezon Las Fierbinți, disponibile ACUM pe VOYO! Primul episod a fost lider absolut de audiență

Las Fierbinti Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 11:28
Data actualizarii: Miercuri 13 Septembrie 2023, 11:29

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial de comedie, este disponibil în avans pe VOYO. Puteți urmări primele 4 episoade acum! Seara trecută, peste 1.5 milioane de români au fost cu ochii pe lansarea noului sezon.

Aseară, telespectatorii s-au bucurat de primul episod al noului sezon Las Fierbinți! Cei de acasă au râs cu gura până la urechi, urmărind aventurile celor mai îndrăgite personaje.

Las Fierbinți, cel mai apreciat serial de comedie, este disponibil în avans pe VOYO

Convinsă fiind că are „urechile mai crescute”, Gianina a apelat la Rață pentru ajutor. Acesta i-a oferit o sesiune de „terapie cu fotoni”, care a lăsat-o cu sechele. Acum, tânăra nu mai aude bine, fapt ce îi afectează calitatea vieții de zi cu zi. Rămâne de văzut dacă aceasta va găsi o metodă prin care să își recapete auzul.

Determinat să își recapete statutul de meșter iscusit, Celentano și-a reluat lucrările realizate la diverși vecini de prin sat. După ce a refuzat o pălincă de gutui și s-a concentrat pe ce are de făcut, acesta a fost oprit din muncă de soția vecinului său. Motivul: aceasta dorește ca peretele să fie vopsit în altă culoare. Cum se va soluționa problema? E o întrebare la care doar cei doi soți pot răspunde, iar Celentano va fi martor.

Primul episod al noului sezon a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.0 puncte de rating și 31.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea 3.8 puncte de audiență și 15.1% share. De-a lungul difuzării, la nivel național, peste 1.5 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:12, peste 1.8 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

În această seară, de la ora 20:30, cei de acasă se pot bucura de un nou episod din cel mai iubit serial din România. În urma terapiei realizate de Nicu Rață, Gianina va avea probleme și cu vederea, nu doar cu auzul. Cauza: aceasta a stat „cu ochii în flama de sudură”. Antrenat de Bobiță, Dorel va încerca să iasă din zona de confort, așa că... o să mănânce broccoli crud. Ce se va întâmpla cu fierbințenii și dacă își vor rezolva problemele, rămâne să aflăm în această seară.

Noul sezon Las Fierbinți poate fi urmărit în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!