Prezentatorul care și-a părăsit soția bolnavă de cancer pentru cea mai bună prietenă a fiicei sale s-a însurat la 66 de ani! Cum arată mireasa de 35 de ani

Richard Keys sky sports Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 22:15
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 22:21

Richard Keys (66 ani) s-a căsătorit cu iubita cu 31 de ani mai tânără decât el. 

Fostul prezentator Sky Sports s-a căsătorit cu Lucie Rose (35 ani), în cadrul unei ceremonii care a costat 20.000 de lire și la care copii săi, Jemma (38 ani) și Joshua nu au participat, scrie Daily Mail. Povestea celor doi este una complet neobișnuită. 

Richard și-a părăsit soția, pe Julia Keys, care atunci era diagnosticată cu cancer la tiroidă, după 36 de ani de căsnicie. În 2016 s-a produs ruptura, după ce fosta soție l-a acuzat că o înșela fix cu Lucie Rose, tânăra avocată fiind cea mai bună prietenă a fiicei lor și cu trei ani mai tânără decât ea. 

Prezentatorul de 66 de ani s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă a fetei sale

Julia, fosta soție, a dezvăluit că aventura lui Richard cu Lucie a pus capăt carierei de actriță a fiicei lor, Jemma, care a intrat în depresie și a devenit dependentă de alcool. Fata prezentatorului a fost și anchetată după ce a trimis mesaje abuzive către Lucie. 

Richard Keys și-a cerut partenera de soție în urmă cu doi ani, însă nunta a avut loc abia acum din cauza pandemiei de coronavirus. 

„Sunt un bărbat foarte norocos, deși mă simt puțin nervos. Mergem în Canada pentru luna de miere, e puțin diferit”, a declarat Keys conform TheSun

Sursa foto nuntă: Daily Mail

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!