Poliția franceză a descins în locuința președintelui de la PSG, Nasser Al-Khelaifi, acuzat de sechestru și tortură

PSG Nasser Al-Khelaifi Stiri Florentino Perez, Leonardo și Nasser Al-Khelaifi
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iulie 2023, 16:54
Data actualizarii: Joi 06 Iulie 2023, 17:02

Nasser Al-Khelaifi a fost numit președintele parizienilor în 2011, când Qatar Sports Investments a cumpărat clubul.

Potrivit France24, poliția franceză ar fi percheziționat locuinta lui Nasser Al-khelaifi în urma unor acuzații de tortură. Sursa a expus faptul că acțiunea respectivă ar face parte dintr-o investigație în curs legată de posibilele infracțiuni comise de oficialii lui PSG.

Poliția franceză a descins în locuința președintelui de la PSG, Nasser Al-Khelaifi! Anunțul presei din străinătate

În ianuarie 2020, un tânăr ar fi fost ținut în detenție timp de șase luni și interogat de poliția locală, după ce fusese arestat în Qatar. France24 a mai scris că persoana respectivă ar fi oferit documente compromițătoare pentru Alk-Khelaifi.

„Inițial eliberat sub control judiciar la domiciliu, tânărul susține că i s-a permis în cele din urmă să părăsească Qatarul în noiembrie 2020 după ce a semnat un acord de confidențialitate referitor la aceste documente”, au scris jurnaliștii francezi.

Documentele respective, mai notează France24, ar arăta cum președintele lui PSG ar deține înregistrări intime alături de o femeie. De asemenea, ar exista și conversațiile între Al-Khelaifi și emirul Tamim bin Hamad-Al-Thani, care ar putea arăta cum a obținut de fapt Qatarul șansa de a găzdui Cupa Mondială din 2022.

France24 a publicat și ce a spus purtătorul de cuvânt al lui PSG: „Magistratul de instrucție a solicitat informații suplimentare și acces, care i-au fost furnizate în mod complet transparent și în cooperare cu autorițățile”.

  • Sursa a mai remarcat că avocatul lui Al-Khelaifi nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!