Pancu MINTE! :) Detalii INCENDIARE despre bataia cu Tamas si 'saritura la cap'! "NU e Pancu asa usor de batut! Imi pun bazele in el!" :)

Daniel Pancu Gabriel Tamas NIcolae Cristescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 19:44
Data actualizarii: Miercuri 09 Octombrie 2013, 19:43

►Chiriches, Zlatan si Gerrard fac echipa pentru RIO! Vineri peste 10 ore de LIVE la Sport.ro! Vezi AICI programul!

Pancu a spus despre incidentul cu Tamas, din bar, ca fundasul i-a aratat cum se sare la cap in Premier League. Practic, de aici lovitura primita in figura, pentru care a avut nevoie de sapca si ochelari de soare pe strada. In octombrie.

Astazi, patronul Cristescu i-a luat apararea, a spus ce discutie a avut cu Pancu, insa afirmatiile sale il contrazic pe jucator, asa ca Pancone pare prins cu minciuna :)

"E o poveste mai mult decat amuzanta. Am discutat azi cu Pancu si mi-a povestit ce a fost acolo. Altercatia in niciun caz nu a inceput de la el. Nu a avut nicio vina in toata problema. Nu vreau sa intru in prea multe amanunte, fiindca nu e problema mea.

Cand Tamas se ducea inspre bucatarie, Pancu a vrut sa il traga inapoi, l-a luat de la spate, iar el s-a intors cu cotul si l-a lovit in ochi. Dar nu are nici nasul, nici ochii umflati. Nu a fost o lupta, cum am auzit variante. Haideti sa fim seriosi, nu cred ca Pancu e asa de usor de batut, are si el un fizic impozant. Are o educatie aleasa si nu cred ca ar fi sarit la bataie. Oricum, Pancu e accidentat la glezna si nu va juca sambata. Azi a reluat antrenamentele usoare. Daca a fost dupa o nunta la un sprit, nu e o problema, daca era in timpul lui liber. E un exemplu, alearga mult, trage echipa dupa el si mai si marcheaza. Cum sa ma supar pe el? Nu ma deranjeaza ce fac ei in timpul liber, vreau sa dea totul pe teren atunci cand joaca. Imi pun bazele in Pancu!", a spus Cristescu, la Digi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!