O vedeta de la Man United a plecat PLANGAND de la Cluj! A fost anuntat de Ferguson ca e LIBER sa plece! Singurul jucator care nu s-a putut bucura de victorie in Romania

Manchester United Chicharito Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Octombrie 2012, 16:00
Data actualizarii: Miercuri 03 Octombrie 2012, 16:01

Chiar daca sezonul actual nu e nici macar la jumatate, Sir Alex Ferguson a planificat deja strategia pentru 2013!

Marca anunta ca mexicanul Chicharito Hernandez a fost anuntat ca poate sa plece la orice club care plateste pretul cerut de United! Ferguson il vrea in locul lui pe polonezul Lewandowski, pentru care a mai negociat si in aceasta vara. Atacantul de la Borussia Dortmund ar fi vrut ca transferul sa se faca, insa campioana din Bundesliga nu a acceptat oferta de 20 de milioane venita din Anglia.

Borussia cere cel putin 35 de milioane pe golgeterul ei si stie ca ii va fi foarte greu sa-l mai convinga sa ramana si la vara.

Chicharito va fi disponibil inca din iarna. Daca nu vor gasi cummparator, sefii lui United au de gand sa-l vanda cel tarziu la finalul campionatului.

Hernandez, 24 de ani, a ajuns la United in 2010 de la Guadalajara. in 85 de aparitii, a inscris de 33 de ori, dar si-a pierdut definitiv sansele de a prinde un loc de titular pe Old Trafford dupa transferul lui Van Persie.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!