"O sa va spun cel mai mare secret despre coronavirus!" Ministrul Apararii din Israel, avertisment fara precedent! Ce a spus in direct

Stiri "O sa va spun cel mai mare secret despre coronavirus!" Ministrul Apararii din Israel, avertisment fara precedent! Ce a spus in direct
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Martie 2020, 14:55
Data actualizarii: Duminica 22 Martie 2020, 14:56

Pandemia de coronavirus a pus stapanire pe intreaga planeta si toate tarile cauta sa ia cele mai bune masuri pentru a diminua pagubele. 

Israelul este una dintre tarile care incepe sa fie afectata tot mai puternic de coronavirus, avand in prezent 945 de cazuri si un singur deces. 

Ministrul Apararii din Israel a avut un mesaj pentru toata populatia, insistand asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia oamenii in lupta cu virusul mortal. 

"Vreau sa impartasesc cu voi cel mai mare secret despre coronavirus. Cel mai important lucru, mai important decat distantarea sociala, mai important decat testarea, mai important decat orice, este sa separam oamenii batrani de cei tineri. 

Cea mai letala combinatie este atunci cand bunica isi imbratiseaza nepotul. De ce? Pentru ca acesta este un virus unic, in sensul ca este mult mai letal pentru batrani decat pentru cei tineri. In multe tari unde au murit multi oameni, nu exista niciun tanar printre ei. 

In schimb, la batrani, unul din cinci sau unul din 7 care contacteaza virusul, moare. Deci ce avem de facut in urmatoarea perioada, sa avem grija de bunica si bunicul, insa de la distanta mare", a declarat Ministrul Apararii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!