O nouă săptămână de Batem Palma? s-a încheiat aseară! Emisiunea a fost lider de audiență în fiecare zi!

batem palma? Cosmin Seleși Pro TV Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:34
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:38

O emisiune în care norocul poate fi de partea ta și te poate face să câștigi sume de invidiat. Sau dimpotrivă. Te poate duce spre punctul în care pleci spre casă cu doar 1 ban. Batem Palma? – show-ul care îi ține pe telespectatori de luni până vineri, de la ora 18:00, lipiți în fața televizoarelor a ajuns la finalul unei noi săptămâni. Și de această dată, emisiunea prezentată de Cosmin Seleși a fost lider de audiență la fiecare ediție.

 

Calculatorul a decis ca săptămâna aceasta, norocul și intuiția să se întâlnească într-un vals al jocului pentru Sorina Gherman, Luigi Savoia, Alexandru Popescu, Justin Rădulescu și Andreea Racu. Dacă Luigi a reușit să plece acasă cea mai mare sumă a săptămânii, cu o valoare de 12.500 de lei, Andreea s-a aflat la polul opus, câștigând doar 50 de lei.

Alexandru Popescu a avut și o tactică surprinzătoare pentru toți, în speranța că va câștiga marele premiu de 100.000 de lei. Înainte de a porni jocul, acesta l-a rugat pe Cosmin îi pună o bandană la ochi: ”Mă leg la ochi. Nu-mi spuneți suma. Aștept oferta băncii. Doar primele două runde”. Concurentul care a călătorit în aproximativ 40 de țări și a trăit în 10 dintre acestea, a povestit inclusiv o serie de detalii interesante din viața lui. Se pare că atunci când locuia în Ecuador, a avut parte de o experiență pe cinste: ”Lucram la un hotel. Am stat la el și-l ajutam pe patron 3-4 ore/zi. În rest, timp liber”. Din păcate, șansa nu a fost de partea lui și a scos aproape toate sumele mari, extrem de rapid. Așa că la final de joc s-a văzut nevoit să plece din competiție cu doar 100 de lei în buzunar. 

Peste 20.000 de lei au fost câștigați săptămâna aceasta. Cine va juca în următoarele ediții? Cu ce sume vor pleca spre casă? Rămâne de aflat! Nu ratați Batem Palma? de luni până vineri, de la 18:00, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!