Robert Lewandowski Anna Lewandowska Stiri

GALERIE FOTO Numele lui a fost scandat de 60.000 de oameni, dar ea a furat toate privirile! Cum a apărut soția lui Lewandowski la prezentarea sa

Robert Lewandowski (33 ani) a fost prezentat oficial de FC Barcelona, pe Camp Nou, drept noua achiziție. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 18:33
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 18:38

Atacantul polonez a fost prezentat sub privirile a aproximativ 60.000 de oameni, pe care i-a impresionat cu jongleriile pe care le-a facut balonul. Robert Lewandowski a ieșit pe teren îmbrăcând tricoul cu numărul 9, pe care Memphis Depay i l-a cedat. 

Fotbalistul transferat de la Bayern Munchen în această vară a fost însoțit de familie la prezentarea de pe Camp Nou, iar soția sa extrem de sexy a atras toate privirile. 

Anna Lewandowska a furat toate privirile pe Camp Nou

Robert Lewandowski s-a căsătorit cu Anna în 2013, iar cei doi au împreună două fetițe. În ciuda faptului că a devenit mamă de două ori, Anna Lewandowska are un corp de invidiat, fiind și antrenoare de fitness. Nu de puține ori, atacantul a fost surprins antrenându-se alături de soția sa.

Îmbrăcată într-o rochie bleu Dolce&Gabbana, Anna Lewandowska a făcut senzație pe Camp Nou, când a ieșit să se fotografieze alături de soțul său. Femeia își încântă urmăritorii și pe rețelele de socializare, acolo unde își arată corpul perfect sculptat. 

Modifică setările cookies