GALERIE FOTO Numele lui a fost scandat de 60.000 de oameni, dar ea a furat toate privirile! Cum a apărut soția lui Lewandowski la prezentarea sa

Robert Lewandowski Anna Lewandowska Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 18:33
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 18:38

Robert Lewandowski (33 ani) a fost prezentat oficial de FC Barcelona, pe Camp Nou, drept noua achiziție. 

Atacantul polonez a fost prezentat sub privirile a aproximativ 60.000 de oameni, pe care i-a impresionat cu jongleriile pe care le-a facut balonul. Robert Lewandowski a ieșit pe teren îmbrăcând tricoul cu numărul 9, pe care Memphis Depay i l-a cedat. 

Fotbalistul transferat de la Bayern Munchen în această vară a fost însoțit de familie la prezentarea de pe Camp Nou, iar soția sa extrem de sexy a atras toate privirile. 

Anna Lewandowska a furat toate privirile pe Camp Nou

Robert Lewandowski s-a căsătorit cu Anna în 2013, iar cei doi au împreună două fetițe. În ciuda faptului că a devenit mamă de două ori, Anna Lewandowska are un corp de invidiat, fiind și antrenoare de fitness. Nu de puține ori, atacantul a fost surprins antrenându-se alături de soția sa.

Îmbrăcată într-o rochie bleu Dolce&Gabbana, Anna Lewandowska a făcut senzație pe Camp Nou, când a ieșit să se fotografieze alături de soțul său. Femeia își încântă urmăritorii și pe rețelele de socializare, acolo unde își arată corpul perfect sculptat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!