Neymar, probleme din cauza partidelor de poker! Este în vizorul autorităților franceze

Neymar Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 12:58
Data actualizarii: Miercuri 12 Aprilie 2023, 13:00

Starul brazilian Neymar este în vizorul Autorităţii Naţionale franceze pentru Jocurile de Noroc, deoarece a promovat jocuri de cazinou online, practică interzisă în Franţa, relatează RMC Sport.

Luna trecută, imagini cu Neymar mimând tristeţea pe muzica din Titanic după ce a pierdut un milion de euro la poker online au devenit virale. Jocul respectiv a fost transmis pe canalul Twitch al brazilianului.

Neymar, probleme din cauza partidelor de Poker!

Sesiunea a fost transmisă pe Twitch în cadrul unui parteneriat comercial cu un operator care nu este omologat în Franţa. Însă jocurile de cazinou online ale operatorilor neomologaţi sunt interzise în Franţa şi este interzisă promovarea loc pe teritoriul Franţei.

Autoritatea Naţională pentru Jocurile de Noroc încearcă să lupte şi să reglementeze cât mai bine această piaţă emergentă, care este foarte populară în rândul minorilor. 

Este vizată în mod special publicitatea realizată în legătură cu această operaţiune. Contextul reclamelor cazinourilor online de pe platformele internaţionale este foarte greu de controlat, scrie News.ro.

Rămâne de văzut dacă Neymar era în Franţa în momentul live-ului respectiv, notează RMC Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!