"Ne-am batut joc de baietii astia!" Doi jucatori trimisi sa joace in MIZERIE primesc inca o sansa la Steaua! Care e singurul transfer RATAT iarna asta

Steaua Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Ianuarie 2013, 07:05
Data actualizarii: Luni 07 Ianuarie 2013, 02:47

FOTBAL TOTAL in direct Sport.ro si Voyo.ro!
►luni 21:45 Cheltenham – Everton!
ENJOY THE GAME!

AI RATAT CELE MAI TARI MECIURI DIN FA CUP?LE POTI VEDEA AICI INTEGRAL

Stelistii sunt multumiti de achizitiile pe care le-au facut in aceasta iarna. Practic, nu l-au adus decat pe Iancu de la Viitorul, insa MM crede ca si revenirile lui Lupu si Nastasie de la U Cluj, precum si recuperarea totala a lui Doru Bratu ar trebui trecute la mutari importante.

Managerul Stelei spune ca Milanov e singurul fotbalist pe care Steaua l-a dorit, insa nu l-a putut aduce. In Ghencea mai e asteptat si brazilianul Tatu.

"Doru Bratu se va antrena normal, va juca si in amicale. S-au intors doi jucatori de care ne-am cam batut joc, Nastasie si Lupu. I-am trimis la U Cluj fara sa stim ce va fi acolo. Apoi, l-am adus pe Iancu, liderul generatiei sale, si sunt sanse mari sa revina si Tatu. Ne-am inteles cu impresarul lui. A fost jucatorul nostru acum un an si acum cred ca ne poate ajuta din nou. Vine pentru a dubla postul lui Rusescu.

Ne-am dorit sa aducem un fundas dreapta, dar nu am vrut s-o facem doar de dragul de a acoperi acel post. Pe Milanov il voiam, el voia sa plece de la Vaslui, dar probabil are alte oferte mai bune din Rusia. El e singurul din Romania pe care ni l-am dorit", a explicat MM la Dolce Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!