GALERIE FOTO Miley Cyrus l-a imitat pe Emiliano Martinez! Cum a putut să se fotografieze fosta artistă Disney de Revelion 

emiliano Martinez Argentina Miley Cyrus Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 21:12
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 21:13

Emiliano Martinez a șocat cu gestul său de la ceremonia de premiere din finala Mondialului din Qatar, însă pare că a început un 'trend'. 

Portarul Argentinei a primit trofeul pentru 'Goalkeeper-ul turneului' după finala câștigată în fața Franței, la loviturile de departajare, și a șocat cu gestul său obscen. Emiliano Martinez și-a pus trofeul primit în zona intimă, în văzul tuturor. 

Gestul a fost dur criticat, în special din lumea fotbalului, Martinez fiind numit „grosolan”, însă unele vedete l-au „adoptat”. 

Miley Cyrus s-a pozat ca Emiliano Martinez de Anul Nou

Cântăreața Miley Cyrus (30 ani), fostă actriță Disney adorată de milioane de copii, cunoscută pentru rolul din Hannah Montana, s-a fotografiat într-o ipostază similară cu cea a portarului Argentinei de Anul Nou. 

Îmbrăcată într-o rochie din satin, Miley a imitat gestul lui Martinez cu un buchet de flori, s-a fotografiat și a urcat poza pe rețelele de socializare. Fanii au reacționat imediat pe Twitter, acolo unde imaginea a ajuns în trending. 

„Miley, fan al lui Dibu?”, „Dibu Martinez Vibes”, „Influențată de Dibu”, „Dibu Style”, „Ce schimbat e Dibu Martinez”, „Miley Martinez”, sunt doar câteva dintre comentariile primite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!