Miercuri in ProSport: Lionel Messi a primit Trofeul ProSport!

Lionel Messi ProSport Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Ianuarie 2010, 20:17
Data actualizarii: Marti 12 Ianuarie 2010, 20:17

Voi l-ati desemnat pe Leo Messi cel mai bun fotbalist din lume in 2009! Argentinianul a primit, la Barcelona, trofeul ProSport!

Trimisul special ProSport, Sergiu Petre, a stat de vorba cu vedeta momentului in fotbalul mondial chiar pe Camp Nou. Actiunea va fi promovata si de site-ul oficial al clubului catalan, iar in editia tiparita de miercuri ProSport-ului veti putea citi un reportaj de la acest eveniment si un interviu in exclusivitate cu Leo Messi, in care starul argentinian multumeste cititorilor ProSport!

Va multumim tuturor celor care ati votat in ancheta ProSport, singura care premiaza lumea sportului exclusiv pe baza optiunilor cititorilor, culese si pe www.prosport.ro. Ati facut posibil inca un material cu adevarat special, după ce anul trecut l-am premiat similar pe Cristiano Ronaldo!

"Leo Messi a primit astazi un nou premiu. Cel mai important ziar de sport din Romania, ProSport, l-a ales pe argentinian drept cel mai bun jucator al lumii, in urma unui sondaj realizat de cititori", se precizeaza pe site-ul oficial al Barcelonei.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!