VIDEO Mesaj dur al fostului portar de la Steaua și Petrolul! Ce a spus bielorusul Vasili Hamutovski după ce Putin a declanșat războiul în Ucraina: „Vor plăti!” 

Vasili Hamutovski Petrolul Ploiesti Rusia Steaua Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 09:20
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 09:24

Vasili Hamutovski (43 ani) a jucat în România la Steaua și Petrolul Ploiești. 

Bielorusul este în prezent antrenor secund la echipa din Ucraina FK Lvov. Aflat la baza de antrenament a echipei sale, Hamutovski a avut un mesaj de-a dreptul emoționant, după ce Vladimir Putin a decis invadarea Ucrainei și declanșarea războiului. 

Fostul goalkeeper a avut un mesaj dur la adresa celor care au declanșat războiul, fiind mișcat de teorile ultimelor zile, care au zguduit planeta. 

Mesajul lui Vasili Hamutovski pentru cei care au declanșat războiul

Hamutovski a postat o filmare pe contul său de Facebook în care adresează problemele cu care Ucraina se confruntă, iar la final spune că cei care au declanșat totul vor plăti atât pe pământ, cât și în fața lui Dumnezeu pentru atrocitățile comise. 

„Sunt deja la baza de antrenament a clubului Lvov. Nimeni nu se mai îndoiește că, pentru a treia zi la rând, are loc un război la scară largă în Ucraina. Oamenii încearcă să demonstreze și să explice ceva, dar eu spun un singur lucru: cei care au pornit războiul vor plăti și pe pământ, și în fața lui Dumnezeu”, este mesajul transmis de Hamutovski pe contul său de Facebook. 

Vasili Hamutovski a jucat în perioada iulie 2003 - ianuarie 2006 pentru Steaua și în perioada ianuarie 2012 - iulie 2023 la Petrolul Ploiești. Fostul goalkeeper are în palmares două titluri de campion alături de roș-albaștri, dar și o Cupă a României, câștigată cu „lupii galbeni”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!