MARTURII din mijlocul protestelor! Cum au trait INFRATITI dinamovistii, stelistii si rapidistii razboiul cu inamicul public nr. 1, Dragomir:

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 21:02
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2012, 21:02

Ultrasii critica dur conducerea fotbalului romanesc si il ataca in primul rand pe seful Ligii.

Unul dintre liderii suporterilor si al galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu, povesteste cum s-au vazut protestele de joi seara la care au participat dinamovistii, stelistii, rapidistii, oltenii dar si fanii altor echipe din fotbalul romanesc.

"A fost o seara reusita. Nu a fost niciun fel de incident. Rapid maxim 30 de persoane, Dinamo si Steaua au avut cel mai mare efectiv. Am stat impreuna. Am baut si o bere impreuna. S-au aprins torte, dar nu s-au aruncat. S-a stirgat, s-a scandat, dar nu s-au aruncat torte, pentru ca scopul mitingului a fost altul. Scopul mitingului a fost sa intarim ideea de coeziune in randul suporterilor, sa protestam fata de felul in care a fost prezentat de comunicatele jandarmilor, care au spus derbedeii, huligani.

Seara a fost foarte frumoasa si s-a simtit unitatea in toate mesajele. In primul rand la adresa lui Mitica Dragomir pentru ca a initiat in 2008 o lege total nepotrivita. Asta e unul din motivele pentru care ne e rusine ca suntem romani. Ca Romania e condusa in cateva domenii de activitate, si fotbalul e unul din ele, de oameni care nu au nici probitatea morala si nici competenta. Mitica uita sa spuna ca acolo e o clica, pentru ca toate lumea il voteaza pentru ca el se bate sa obtina contracte mai mari pentru cluburi.

S-a scandat si impotriva lui Mircea Sandu, dar cel mai mult s-a scandat impotriva lui Mitica pentru ca el este considerat de majoritatea suporterilor inamicul numarul 1 prin faptul ca nu a adus niciodata suporterii la masa discutiei, s-a marginit in repetate randuri sa ii numeasca huligani, desi fiecare galerie are proprii ei huligani, proprii ei derbedei, dar astia sunt foarte putini. Cum ar fi daca as spune si eu ca toata Liga Profesionista e formata din oameni corupti? Nu spun asta. Stim sigur ca Mitica Dragomir este si pot sa probez asta, dar nu toata Liga Profesionista este formata din laturi. Eu va spun ca oamenii care sunt in Comitetul Executiv voteaza mereu cu Mitica Dragomir ca sa le fie si lor cald...Avantajele vin alte parti. S-a format o cooperativa si cooperativa asta merge mai departe. Si Dinamo a facut parte din cooperativa. Si Steaua", a spus Mihnea Ionescu la gsptv.

Sursa foto: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!