Marica poate castiga AZI razboiul de 25 de mil! Asta e ziua pe care o asteapta de doi ani! De ce e DISPERAT sa dea gol

Ciprian Marica Schalke 04 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2012, 15:10
Data actualizarii: Marti 16 Octombrie 2012, 15:11

Marica s-a saturat sa fie rezerva la Schalke. A vorbit cu sefii si cu antrenorul, care l-au convins sa ramana! Azi poate castiga cel mai important meci din ultimii doi ani!

Marica va fi titular contra Olandei, la care rivalul sau de la echipa de club, golgeterul Huntelaar, e asteptat sa inceapa doar de pe banca. Nici antrenorul lui Schalke, Huub Stevens, n-are de gand sa piarda vreo secunda din meci. E olandez si isi va sustine nationala in meciul de pe national arena!

Marica primeste vestile bune una dupa alta. Momentul bun de la nationala se poate prelungi la echipa de club. Huntelaar i-a anuntat pe conducatorii lui Schalke ca n-are de gand sa negocieze prelungirea contractului. Il tenteaza ofertele pe care le are de la Bayern, Chelsea, Zenit sau Lazio, care au luat deja legatura cu agentii sai. In noile conditii, sansele lui Marica la un loc de titular cresc substantial in a doua parte a sezonului.

Transferat la Gelsenkirchen de la Stuttgart, in 2011, Marica a prins 35 de meciuri la Schalke, pentru care a marcat de 5 ori.

25 de milioane de euro e cota de transfer a lui Klaas Jan Huntelaar, care va pleca insa gratis de la Schalke vara viitoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!