Mancini le-a dat IGNORE lui Chelsea, Arsenal si Liverpool! "Doar 3 echipe se bat la titlu in Premier League" Care e marele avantaj al celor trei echipe:

Roberto Mancini Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Decembrie 2011, 16:03
Data actualizarii: Sambata 17 Decembrie 2011, 16:12

Chiar daca Manchester City a pierdut primul meci din Premier League etapa trecuta contra lui Chelsea, Mancini nu ii include pe londonezi printre echipele care se lupta pentru titlu!

Manchester City are 2 puncte in fata lui Manchester United si 7 in fata lui Tottenham, ultimii avand si un meci in minus. Acestea sunt cele 2 echipe cu care Mancini crede ca se lupta pentru titlu. Niciuna dintre cele 3 nu joaca in Liga Campionilor iar Tottenham a fost eliminata si din Europa League.

"In aceste moment la titlu ne batem noi, United si poate Tottenham. Sezonul este insa lung. Chelsea, Arsenal si poate Liverpool pot incerca si el. Sezonul e greu. Avem multe meciuri in urmatoarele 40 de zile.

Mancini nu crede ca City trece printr-o perioada mai slaba dupa eliminarea din Liga si primul esec din campionat: "Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample ce s-a intamplat cu Chelsea. Cu doar 10 jucatori era foarte dificil si daca nu jucam nu am fi pierdut. Dar asta e fotbalul" 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!