GALERIE FOTO Lovitură teribilă pentru cea mai frumoasă fotbalistă din lume. A ieșit în lacrimi de pe teren, după o accidentare: "Doare atât de mult"

Ana Maria Markovic Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Martie 2023, 15:26
Data actualizarii: Vineri 10 Martie 2023, 15:38

Ana Maria Markovic (23 ani) este o jucătoare croată de fotbal, care i-a impresionat pe toți cu aparițiile sale. 

Frumoasa sportivă trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere profesional, după ce a suferit o accidentare dură, care o va ține departe de teren pentru o lungă perioadă de timp.

Ana Maria Markovic evoluează la Grasshoppers și s-a accidentat în timpul partidei cu Zurich, pierdut cu scorul de 1-3.

"Nu știu de unde să încep. Din nefericire, m-am accidentat în ultimul meci și va trebui să-mi iau la revedere de la fotbal pentru o lungă perioadă. Doare atât de mult și încă nu-mi vine să cred.

Toți cei care mă cunosc, știu că mă voi întoarce mai puternică. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, de care voi avea nevoie chiar mai mult în următoarele câteva luni", a scris aceasta pe contul de Instagram.

Ana Maria Markovic, cea mai frumoasă fotbalistă din lume, dar nu „cea mai sexy”
 

Într-un interviu acordat celor de la '20min', publicație din Germania, tânăra jucătoare a dezvăluit că se simte flatată de complimentele primite, însă nu este încântată de fapptul că este numită „cea mai sexy”. 

„Mi-au plăcut articolele în care eram numită cea mai frumoasă fotbalistă, mă bucură să știu că sunt percepută ca fiind frumoasă...însă după aceea au apărut articole în care eram descrisă drept 'cea mai sexy fotbalistă'. Nu mi-a plăcut”, a spus Ana Maria conform marca.com. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!