GALERIE FOTO Logodnica lui Cristi Manea, spectacol la sărbătoarea pentru titlu a CFR-ului. Tânăra de 24 de ani, o adevărată apariție

Cristi Manea CFR Cluj Irina Deaconescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 19:48
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 20:06

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv din Liga 1 și al optulea din istoria clubului.

Echipa lui Dan Petrescu a câștigat meciul cu Universitate Craiova, scor 2-1, și a obținut un avans de patru puncte față de FCSB, astfel că duelul direct din ultima rundă a play-off-ului nu va avea nicio miză.

Cristi Manea a ajuns la cel de-al cincilea titlu consecutiv alături de CFR Cluj, iar logodnica sa i-a fost alături fundașului dreapta, în tribune. 

"N-am apucat să fac poză cu @cristianmanea4 dar sunt tare mândră de el♥️ #5larând Love you daddy", a scris Irina Deaconescu pe contul de Instagram.

Cristi Manea și Irina Deaconescu, părinți pentru a doua oară

Cei doi formează un cuplu din vara lui 2019, iar la sfârșitul lunii martie au devenit părinții din nou. Irina Deaconescu a născut pentru a doua oară, la un an și 5 luni distanță de la nașterea primei fetițe, Victoria. Irina a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Atât Irina, cât și Cristi Manea au postat câte o fotografie cu fetița lor, dezvăluind astfel și numele inedit pe care l-au ales, Venus.

"Venus, cunoscut ca și Luceafărul, este a doua planetă de la Soare. Este numită după zeița romană a iubirii și frumuseții. Este al treilea obiect natural ca luminozitate pe cerul nopții după Soare și Lună. 

Venus și-a ales singură numele. A venit de nicăieri. O să vă povestesc zilele următoare", a scris Irina. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!