CFR Cluj cfr cluj campioana Marius Sumudica Liga 1

Prima reacție a lui Marius Șumudică după ce CFR Cluj a câștigat titlul de campioană

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv din Liga 1 și al optulea din istoria clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 18:59
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 19:08

Echipa lui Dan Petrescu a câștigat meciul cu Universitate Craiova, scor 2-1, și a obținut un avans de patru puncte față de FCSB, astfel că duelul direct din ultima rundă a play-off-ului nu va avea nicio miză.

CFR Cluj a început actualul sezon pe bancă cu Marius Șumudică, însă despărțirea dintre cele două părți s-a făcut cu scandal, motiv pentru care fostul tehnician al clujenilor a preferat să nu comenteze despre succesul acestora. 

"Am primit multe telefoane și refuz să comentez despre ce s-a întâmplat, despre acest subiect. Nu vreau să comentez despre acest an, ceea ce s-a întâmplat în România. Cine a luat titlu, cine nu, cine l-a meritat, cine nu l-a meritat. Te rog să-mi respecți decizia.

Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mi-am făcut doar meseria. Acum sunt în altă parte. Nu vreau să discut. A fost un litigiu. Am plecat cum am plecat. Nu vreau nici măcar să îmi arog merite. Cei care sunt acolo, e treaba lor. Au câștigat, îi felicit pe această cale. În rest, nu vreau să comentez.

Este un subiect despre care nu îmi face plăcere să discut. Se interpretează, se scot din context tot felul de cuvinte și expresii. Nu vreau. Sunt mai multe probleme, pe care nu vreau să le dezvolt acum. Poate o să o fac cândva, dar nu vreau să discut și nu mă interesează ce s-a întâmplat acum", a declarat Marius Șumudică la DigiSport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies