GALERIE FOTO Leo Messi a petrecut într-un club din Miami alături de una dintre cele mai sexy actrițe din lume! Cum poate arăta la 51 de ani 

Sofia Vergara Leo Messi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Ianuarie 2024, 21:55
Data actualizarii: Duminica 21 Ianuarie 2024, 21:56

Leo Messi a reluat pregătirea alături de Inter Miami, disputând și primul amical al anului, scor 0-0 cu El Salvador. 

Argentinianul urmează să mai joace încă șase meciuri amicale alături de Inter Miami înainte de startul noului sezon din MLS. Leo Messi a jucat din nou alături de prietenii săi Jordi Alba, Sergio Busquets și Luis Suarez, ultimul fiind achiziția din această iarnă a grupării americane. 

Campionul mondial a profitat de pauza dintre meciurile amicale ale lui Inter Miami, dar și de prezența prietenilor săi în același loc și a ieșit în oraș. Messi a ieșit să petreacă cu Alba și Suarez, însoțiți de soții, și a dat nas în nas cu una dintre cele mai sexy actrițe, Sofia Vergara (51 ani).

Sofia Vergara este actriță columbiană cu origini americane, dar și personalitate TV. A devenit cunoscută datorită rolului în serialul de comedie Modern Family, pentru care a fost nominalizată la patru Golden Globe Awards, dar și patru Primetime Emmy Awards. 

Sofia s-a pozat împreună cu Messi și prietenii săi, iar imaginile au devenit virale rapid pe rețelele sociale. De-a lungul timpului actrița s-a remarcat cu formele sale voluptoase și aparițiile extrem de sexy, de care nu se dezice nici la 51 de ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!