Lacatus a plecat degeaba! "Steaua nu leaga doua pase, continua sa joace PE Ei, BA!"

Marius Lacatus Jackie Ionescu Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2011, 16:10
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2011, 16:18

Gigi Becali vrea din nou titlul, entuziasmat de victoria cu Branesti, 1-0. Are motive sa fie optimist?

Jackie Ionescu analizeaza pentru www.sport.ro jocul Stelei si explica ce schimbari a adus Sorin Cartu in exprimarea tactica a ros albastrilor. Consilier al lui Cartu in perioada in care tehnicianul o antrena pe Poli, Jackioe Ionescu este de parere ca stilul din perioada Lacatus nu va suferi modificari in mandatul lui "Sorinaccio".

"Prezenta lui Cartu s-a remarcat prin modificarea masiva a formatiei, prin scoaterea in fata a unor jucatori care n-au avut sanse pana acum. Avand dorinta de afirmare si o dispozitie de joc buna, oamenii despre care vorbim au facut un joc decent, cel putin din punctul de vedere al efortului.

Asta ar fi sa zicem castigul pe care Cartu a mizat si pe care l-a si obtinut. Din pacate, echipa n-a jucat omogen, coerent, elegant. Meciul a trait din angajament, unul atat de mare incat atingea chiar cotele disperarii in anumite momente. Din pacate, este o continuare a sloganului anterior lui Cartu, "Pe ei, ba!".

Nici vorba de vreo schimbare, Steaua n-a legat 2-3 pase inteligente, logice. Asta e mentailitatea lui, conceptia lui tactica. Cartu isi doreste un angajament total, un angajament care nu se poate corela cu un fotbal creator, constructiv.

Sa fim multumiti daca steaua va fi spectaculoasa prin angajament si, eventual, prin victorii. Mai mult nu, Steaua clasica nu va fi vazuta!", spune Jackie Ionescu pentru www.sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!