GALERIE FOTO Kylian Mbappe s-a îmbrăcat în alb și s-a pozat alături de una dintre cele mai dorite femei ale planetei! Cum a apărut starul cu cea mai cunoscută influenceriță

kylian mbappe Kim Kardashian Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iulie 2023, 09:45
Data actualizarii: Vineri 07 Iulie 2023, 09:47

Kylian Mbappe (24 ani) este în centrul atenției în această perioadă de mercato după ce a confirmat că i-a anunțat pe oficialii lui PSG că nu va prelungi contractul. 

Atacantul francez mai are un an de contract cu Paris Saint-Germain și a informat clubul că nu va activa opțiunea de prelungire care există în actuala înțelegere. Oficialii de pe Parc des Princes s-au enervat și i-au dat un ultimatum: fie semnează un nou contract, fie pleacă de la echipă în această vară. 

Fotbalistul a spus clar că intenționează să rămână la PSG până la finalul înțelegerii, însă Nasser Al-Khelaifi i-a transmis un mesaj dur la conferința de prezentare a noului antrenor, Luis Enrique. Campionul mondial din 2018 nu pare însă afectat de situație și se bucură în continuare de vacanță. 

Kylian Mbappe, surprins alături de Kim Kardashian 

Kylian Mbappe s-a aflat pe lista celor 350 de persoane faimoase care au fost invitate la White Party-ul organizat de multimiliardarul Michael Rubin. Petrecerea s-a organizat în Long Island, iar organizarea sa ar fi costat peste 50 de milioane de dolari, scrie marca.com. 

Printre celebritățile participante s-au numărat nume precum Beyonce, Jay-Z, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Leonardo DiCaprio, Justin Bieber, Jennifer Lopez sau Kim Kardashian. Cea din urmă este cea mai cunscută influenceriță din lume, dar și una dintre cele mai curtate.

Kim a postat pe contul de Instagram, unde are 362 de milioane de urmăritori, o fotografie în care apare alături de fotbalistul lui PSG, stârnind numeroase reacții. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!