"Iute si furios - Timisoara drift"! Cei 30 de piloti incing deja asfaltul:

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2010, 19:59
Data actualizarii: Joi 19 August 2010, 20:04

"Iute si furios - Timisoara drift" - e superproductia de actiune pe care 30 de piloti in devenire se pregatesc sa o lanseze sambata, 21 august, la Timisoara. Baietii pasionati de viteza incing deja asfaltul si invata sa faca figuri la volan de la piloti profesionisti.

Sambata, 21 august, e ziua cea mare! La ora 15:00, la Iulius Mall din Timisoara se da startul in semifinala Rompetrol Racing Challenge. Din cei 30 de concurenti, doar cei mai buni 10 vor fi pe grila de start, in cursa de pe circuitul pregatit special pentru cei care vor cu adevarat sa elibereze pilotul din ei! Motoare turate la maxim, scartait de roti si drifturi ca in filme, in plus concerte, concursuri si demonstratii ale pilotilor profesionisti sunt elementele cheie care sa ridice publicului la maxim adrenalina in competitia de la Timisoara.

Sampania invingatorilor va insemna nu doar punctul culminant al unei curse nebune. Va fi si startul marea cursa, in care vor porni cei trei premianti: finala de la Bucuresti, care ii va oferi castigatorului un loc in viitoarea editie a campionatului national de raliuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!