VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea oferă o casă refugiaților din Ucraina: "Mi-e tare frică să nu avem și noi probleme, ar fi bine să nu-i supărăm pe ruși"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Martie 2022, 12:34
Data actualizarii: Joi 03 Martie 2022, 14:46

Fostul internaținonal a anunțat că este gata să ofere o casă lângă Făgăraș refugiaților din Ucraina.

Ionel Ganea se alătură astfel unei liste impresionante de români care și-au manifestat sprijinul în ultima săptămână față de ucrainenii care au fugit din țara lor de teama războiului cu Rusia

Ionel Ganea sare în ajutorul refugiaților din Ucraina

"Eu, împreună cu soția mea, dorim să punem la dispoziție o casă lângă Făgăraș pentru o familie cu copii sau două familii cu copii. Dacă sunt persoane care vor să vină, noi putem să venim și după ele. Și soția mea e implicată, vrea să ajute. Era foarte supărată când a văzut atacurile astea. E o situație grea pentru multă lume", a spus Ganea, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Fostul jucător de la Rapid, Dinamo, VfB Stuttgart sau Wolverhampton spune că se teme și pentru siguranța românilor în perioada următoare, având în vedere evenimentele care se produc în țara vecină.

"Mi-e tare frică să nu avem și noi probleme. Problemele sunt acum în Ucraina, dar, după ce se va termina cu ei, mie mi-e tare frică. Ar fi bine să nu-i supărăm pe ruși, că nu se știe", a mai spus Ionel Ganea.

  • Ionel Ganea a marcat 19 goluri pentru naționala României 

Ultima dată, Ionel Ganea (19 goluri, 45 de selecții în prima reprezentativă) a fost director tehnic la gruparea Dunărea Călărași. Fiul său, George Ganea, împrumutat de Farul la FC Argeș, a făcut parte din lotul naționalei la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!