Internetul i-a dat 1-0 noului coechipier al lui Mihăilă! S-a postat gol pe Instagram, în timp ce încerca să îi trimită un mesaj soției 

Juan Musso Atalanta Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 18:43
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 18:51

Juan Musso (27 ani) a fost protagonistul unui moment neașteptat pe rețelele de socializare. 

Portarul Atalantei, echipă la care Valentin Mihăilă s-a transferat recent, a fost în centrul atenției după o gafă de zile mari, comisă pe rețelele de socializare. Goalkeeper-ul a fost învins de tehnologie, în momentul în care încerca să îi transmită un mesaj soției sale. 

Juan Musso, 'incident' neașteptat pe rețelele de socializare

Revenit acasă după ce fusese convocat la naționala Argentinei pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, Musso a găsit o surpriză din partea soției sale, Anna Ariaudo. Tânăra a aranjat camera cu baloane în formă de inimă. Mândru de gestul romantic al soției, portarul a făcut o fotografie decorului și a vrut să îi mulțumească soției, postând pe Instagram captura, alături de un mesaj pentru ea. 

Ce nu a realizat goalkeeper-ul Atalantei este că în zona în care a făcut fotografia exista o oglindă, iar în ea apărea și el, complet dezbrăcat, cu zonele intime la vedere. Poza a devenit deja virală până ca argentinianul să realizeze gafa făcută și să o șteargă.

Ulterior, pentru a se amuza de momentul jenant, Musso a postat încă o fotografie, tot din acel unghi, însă apărând îmbrăcat, alături de descrierea: „Poza corectă!”

Goalkeeper-ul a devenit și ținta glumelor în vestiarul Atalantei. Muriel a postat o fotografie din vestiar, etichetându-l pe Musso, alături de mesajul: „Uite, aici poți face fotografii liniștit!”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!