INCREDIBIL! Balotelli a fost in FABRICA drogurilor! Cel mai nebun jucator din lume vrea sa DESFIINTEZE Mafia! E martor intr-un dosar istoric

Mario Balotelli Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2011, 22:00
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2011, 22:05

Procuratura italiana investigheaza un caz URIAS care ar putea lovi in liderii Camora.

Cine putea sa fie implicat, daca nu Super Mario Balotelli? Atacantul este martor intr-un dosar de trafic de droguri, dupa ce a ajuns accidental intr-unul din locurile in care liderii Mafiei prelucrau zeci de kilograme de droguri. In 2010, Balotelli a ajuns din greseala in cartierul Scampia din Napoli, unul dintre cele mai periculoase ale orasului. Recunoscut ca sediu al crimei organizate si al traficului de stupefiante, Scampia a fost unul dintre popasurile turistice pe care Balotelli le-a facut alaturi de prietenul sau, Marco Iorio. Suspectat ca este unul dintre liderii Camora, Iorio este cel care l-a dus pe Balotelli inapoi la hotelul in care era cazat, in Napoli.

In fata anchetatorilor, atacantul lui City a afirmat ca nu are nicio legatura cu traficul de droguri si spune ca nu a facut decat sa treaca prin zona, insotit de Iorio. In calitate de martor, Balotelli a declarat ca s-a aflat la doar 10 metri de o masa plina cu pungi imense pline de droguri. Fotbalistul se afla in cartierul Scampia doar pentru a-si vizita niste prieteni si se apara spunand ca nu ii cunostea pe cei suspectati in acest caz.

"Nu stiu cine erau toti oamenii aia. In ziua aia, in Napoli, s-a invartit foarte multa lume in jurul meu!", a explicat Balotelli.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!