Incredibil! Decizie super-dubioasa a Barcelonei inainte de Supercupa cu Real: cum sa-i faci asta lui Messi? Mourinho se inchina si el:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 August 2012, 22:17
Data actualizarii: Vineri 17 August 2012, 22:25

Tiki-taka vrea prima sarbatoare! „Trofeul Gamper”: Barcelona – Sampdoria, luni ora 23:00 in DIRECT la Sport.ro si pe voyo.ro!

Barcelona joaca 2 meciuri in 25 de ore, chiar inainte de SuperCupa cu Real! In 8 zile, Messi si ai lui ajung sa joace 4 meciuri, dintre care ultimul se face si in deplasare la Osasuna. Tito are un program infernal!

Duminica, 19 august, de la 22:00, Barcelona o asteapta pe Real Sociedad pe Camp Nou, in prima etapa din Primera. Luni, de la 23:00, in direct la Sport.ro si pe Voyo.ro, Barca si-a programat meciul din Trofeul Gamper, cu Sampdoria! Joi, pe Camp Nou, vine Realul lui Mourinho in prima mansa a SuperCupei Spaniei. Iar duminica, urmeaza deplasarea la Osasuna, in etapa a doua din campionatul Spaniei.

Sampdoria este a 47-a adversara a Barcelonei in Trofeul Gamper! Catalanii nu doar ca isi prezinta lotul pentru noul sezon, dar sarbatoreste si implinirea a 20 de ani de la finala Cupei Campionilor Europeni din 1992. Barca a castigat atunci pe Wembley prin golul lui Koeman din minutul 111!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!