Imagini FANTASTICE! Campionul roman care si-a mutat BIROUL FIRMEI in strada! Lucreaza din Piata Victoriei

Andrei Rosu proteste Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Februarie 2017, 12:43
Data actualizarii: Joi 02 Februarie 2017, 13:06

Un campion roman cu recorduri fantastice la activ ofera o lectie superba in aceste zile.

Andrei Rosu a lucrat intr-o banca, acum are propria firma, doi copii si timpul liber si-l dedica antrenamentelor. De alergat s-a apucat acum 8 ani, iar de inot in urma cu 6 ani. A vrut mereu sa isi depaseasca limitele si a vazut ca se poate.

Andrei Rosu este unul dintre cei 22 de oameni din istorie care au terminat cu bine cel mai dificil concurs sportiv din lume, organizat intre Londra si Paris.

Dupa ce a alergat 140 de kilometri si a traversat Canalul Manecii, Andrei a parcurs inca 300 de kilometri pe bicicleta. La 39 de ani, abia impliniti, sportivul amator are o poveste speciala: a cantat in trupa ''Gaz pe foc'', apoi s-a angajat in domeniul bancar, dar si-a descoperit si latura caritabila.

Plin de bandaje, dar cu zambetul pe buze, Andrei Rosu a ajuns in fata romanilor, dupa ce a devenit primul om care a traversat inot Canalul Manecii si a terminat cea mai dificila competitie sportiva - Enduroman Arch to Arc.

Prezent in Cartea Recordurilor din 2012, pentru ca a terminat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe 7 continente, Andrei Rosu a reusit acum sa si doboare toate recordurile. A alergat 140 de kilometri in 18 ore si 12 minute, apoi a inotat aproape 50 de kilometri printre curentii teribili, adunand 20 de ore si 44 de minute de inot.

Dupa ce a iesit din apa de 13 grade a Canalului, a urmat proba de bicicleta, adica aproape 300 de kilometri de pedalat.

In aceste zile, Andrei Rosu a facut un gest impresionant. Acesta si-a mutat biroul in Piata Victoriei. Pana la ora 17:00 e la "birou", iar apoi la protest.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!