Ilie Nastase, intr-un nou scandal: a vandalizat un cort cu mesaj politic! Totul a fost filmat: "Acesta este un general al Armatei Romane!"

Ilie Nastase Stiri Ilie Nastase, intr-un nou scandal: a vandalizat un cort cu mesaj politic! Totul a fost filmat: "Acesta este un general al Armatei Romane!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2019, 11:15
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2019, 11:39

Ilie Nastase a fost filmat in timp ce arunca un pahar de cafea pe un cort cu mesaj politic.

Ilie Nastase se implica dincolo de limite in lupta politica inainte de alegerile Europarlamentare.

Nastase, care cel mai probabil se va afla pe listele de la alegeri, a aruncat un pahar cu cafea pe un cort cu mesaj politic, al unui partid rival.

  • Ilie Nastase, intr-un nou scandal: a vandalizat un cort cu mesaj politic! Totul a fost filmat: Acesta este un general al Armatei Romane!

"Nastase, esti nebun! Vezi ca te filmez!", se aude vocea amuzata a celui care il urmareste pe Nastase cu camera telefonului mobil, pe strada.

Filmuletul a ajuns pe net si a starnit o furtuna intre cele doua tabere.

"Acesta este un general al Armatei Romane si candidat la alegerile europarlamentare!", a scris pe Facebook Cristian Petrescu, reprezentant al partidului "atacat" de Nastase cu cafea.

VIDEO

Gestul lui Ilie Nastase poate avea consecinte grave pentru fostul mare tenismen, daca oamenii legii vor considera ca acesta este un gest de vandalism in spatiul public.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!