Nationala copiilor de fotbalisti are un nou jucator: fiul lui Gullit a debutat in Olanda la 17 ani! Mama lui e nepoata lui Cruyff!

Nationala copiilor de fotbalisti are un nou jucator: fiul lui Gullit a debutat in Olanda la 17 ani! Mama lui e nepoata lui Cruyff!

Maxim Gullit a debutat la AZ Alkmaar la 17 ani! 

Nationala copiilor de fotbalisti are un nou jucator: Maxim Gullit, fiul fostului atacant legendar de la nationala Olandei si de la AC Milan. Gullit jr a intrat in ultimele 17 minute ale partidei cu Twente din campionat, scor 0-0.

Spre deosebire de tatal sau, Maxim Gullit este fundas si unul promitator. "E un moment special pentru mine. Nu ma deranjeaza ca sunt fiul tatalui meu, eu sunt maxim si o sa muncesc din greu ca sa ajung in fotbalul mare", a spus dupa meci jucatorul.
 

Maxim Gullit, ADN de fotbalist!

Pe langa faptul ca e fiul lui Ruud Gullit, atacant care a cucerit Champions League cu Milan de doua ori si EURO 1988 cu Olanda, Maxim este si fiul lui Estelle Cruyff, nepoata marelui Johan Cruyff. Aceasta a fost casatorita cu Ruud Gullit, care are in total 6 copii cu 3 neveste. 

 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT