Ilie Dumitrescu a spus tot! Cum reușește fostul jucător al Stelei să rămână în formă

Ilie Dumitrescu Steaua Stiri Ilie Dumitrescu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 29 Aprilie 2023, 22:16
Data actualizarii: Sambata 29 Aprilie 2023, 22:22

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu, în vârstă de 54 de ani, continuă să impresioneze prin aspectul său fizic și vitalitatea de care dă dovadă. 

Fostul jucător al Stelei a dezvăluit că secretul său constă într-un stil de viață sănătos și evitarea anumitor alimente.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a reușit să se țină departe de vicii, preferând să savureze vinuri fine, șampanie de calitate, whisky sau coniac XO. În ceea ce privește alimentația, el a renunțat complet la carne, zahăr și lactate, optând în schimb pentru pește, fructe de mare și legume.

„Mister” nu se consideră nici telegenic, nici fotogenic și nu îi place și spune că preferă să vorbească despre activitatea sa și mai puțin despre el însuși.

Ilie Dumitresuc: „Nu sunt telegenic!”

„Eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume

Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru OK Magazine.

Ilie Dumitrescu are un CV impresionant ca fotbalist, care include 62 de meciuri și 20 de goluri pentru naționala României, 204 de meciuri și 75 de goluri în prima ligă din România, precum și prezențe notabile în competițiile europene.

Ca antrenor, Ilie Dumitrescu le-a pregătit, printre altele, pe FCSB și PAOK, însă nu a reușit să se apropie de performațele din perioada în care activa ca jucător.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!