I-a luat banii lui Mutu la partaj, iar acum traieste in paradis! Cum arata si cu ce a ajuns sa se ocupe Consuelo Matos dupa divortul de fostul atacant

Autor: Sport.ro
Joi 17 Octombrie 2019, 15:17

	I-a luat banii lui Mutu la partaj, iar acum traieste in paradis! Cum arata si cu ce a ajuns sa se ocupe Consuelo Matos dupa divortul de fostul atacant

Consuelo Matos s-a stabilit in Republica Dominicana, tara natala, dupa divortul de Mutu.

Mutu si Consuelo au divortat in urma cu 7 ani, dupa o relatie mai multi ani, in care frumoasa din Republica Dominicana i-a adus pe lume lui Mutu doua fete. In 2009, Consuelo era declarata cea mai frumoasa sotie de fotbalist. Casnicia lor s-a oprit insa, iar Consuelo a revenit in tara ei natala, acolo unde locuieste impreuna cu cele doua fiice ale lui Mutu. Fostul fotbalist le viziteaza destul de des si are o relatie normala cu Consuelo, in ciuda noii casnicii cu Sandra, cea care i-a adus si ea un baietel pe lume.

Consuelo a intrat in afacerile imobiliare de la revenirea in Dominicana si vinde case de lux in zona de vis a Caraibelor.

Mutu: "Am vandut casa de la Miami pentru partaj"

Adrian Mutu a dezvaluit intr-un interviu acordat jurnalistului Ovidiu Ioanitoaia ca si-a vandut casa din Statele Unite, precum si yachtul, dupa divortul de Consuelo Matos. El a impartit banii cu fosta sotie, la partaj. De asemenea, Mutu a mai dezvaluit ca a pierdut 3.000.000 euro in urma unei afaceri cu combustibil biodisel.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

FULLSCREEN
Planul de măsuri pentru noul an școlar. Cum ar putea arăta ”şcoală în condiţii dificile”
BRAT