I-a luat banii lui Mutu la partaj, iar acum traieste in paradis! Cum arata si cu ce a ajuns sa se ocupe Consuelo Matos dupa divortul de fostul atacant

Autor: Sport.ro
Joi 17 Octombrie 2019, 15:17

	I-a luat banii lui Mutu la partaj, iar acum traieste in paradis! Cum arata si cu ce a ajuns sa se ocupe Consuelo Matos dupa divortul de fostul atacant

Consuelo Matos s-a stabilit in Republica Dominicana, tara natala, dupa divortul de Mutu.

Mutu si Consuelo au divortat in urma cu 7 ani, dupa o relatie mai multi ani, in care frumoasa din Republica Dominicana i-a adus pe lume lui Mutu doua fete. In 2009, Consuelo era declarata cea mai frumoasa sotie de fotbalist. Casnicia lor s-a oprit insa, iar Consuelo a revenit in tara ei natala, acolo unde locuieste impreuna cu cele doua fiice ale lui Mutu. Fostul fotbalist le viziteaza destul de des si are o relatie normala cu Consuelo, in ciuda noii casnicii cu Sandra, cea care i-a adus si ea un baietel pe lume.

Consuelo a intrat in afacerile imobiliare de la revenirea in Dominicana si vinde case de lux in zona de vis a Caraibelor.

Mutu: "Am vandut casa de la Miami pentru partaj"

Adrian Mutu a dezvaluit intr-un interviu acordat jurnalistului Ovidiu Ioanitoaia ca si-a vandut casa din Statele Unite, precum si yachtul, dupa divortul de Consuelo Matos. El a impartit banii cu fosta sotie, la partaj. De asemenea, Mutu a mai dezvaluit ca a pierdut 3.000.000 euro in urma unei afaceri cu combustibil biodisel.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

FULLSCREEN

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Statistici după primul tur. Cum și-au împărțit candidații țara și cine a votat pentru ei
BRAT