Hooligan Stoica la Tribunal: "Da, am agresat-o!" Hooligan Stoica pe Facebook: "Busculari inchipuite!" 3 minciuni intr-un singur post pe FB: 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iulie 2013, 16:48
Data actualizarii: Miercuri 24 Iulie 2013, 17:51

Steaua nu e MM | Huliganul Stoica a publicat astazi un post pe Facebook in care le transmite suporterilor informatii nu doar neadevarate, ci informatii pe care ieri dimineata le-a recunoscut la Tribunal, punandu-si semnatura pe ele!

1. Antrenamentul era deschis! 

"
Stii ca n-ai acreditare la actiunile Stelei, te s
trecori fara aprobare pe stadion" - scrie Mihai Hooligan Stoica pe Facebook. 


Antrenamentul era deschis pentru toti reprezentantii mass-media, UEFA te obliga. Reporterii PRO TV aveau acreditare pentru toate actiunile Stelei de dinaintea meciului si dupa meciul cu Vardar, PRO TV fiind broadcasterul pentru Romania al meciului Vardar - Steaua, turul 2 preliminar CL.  

►"O sa scriu tot in raport. Nu este posibil asa ceva, am ramas uluit cand am auzit ca Steaua sustine ca antrenamentul nu trebuie să fie deschis presei. Eu de ce sunt aici, nu e meci sub egida UEFA? Regulamentul e unul singur", a declarat Mark Blackborne, observatorul meciului Vardar 1-2 Steaua. 

►"Noi am fost anuntat de Fainisi sa ne vedem la 7 seara, ora Macedoniei, la antrenamentul Stelei. Dupa, au zis ca e inchis", reporter Digisport aseara, dupa meci, in direct la tv


 

2. Care politie de la stadion?

"Stii ca n-ai acreditare la actiunile Stelei, te strecori fara aprobare pe stadion, 10 minute te roaga politia si oficialii sa pleci, iar tu provoci scandal si dupa aia apari cu declaratii despre molestari si busculari inchipuite...se ajunge prea departe" - mai scrie Huligan Stoica pe Facebook.

Acelasi Mark Blackborne, observatorul meciului Vardar - Skopje, povesteste ca insotitorul de arbitri i-a confirmat incidentul de la stadion si a mentionat ca la stadion: "Nu era niciun politist, ci doar un paznic care nu stia limba engleza".  

Adica exact invers decat sustine pe facebook Hooligan Stoica, amendat pentru huliganism marti in Macedonia. 

Marti dimineata, autorul acestor minciuni repetate s-a prezentat la politie si a recunoscut ca a maltratat si agresat fizic o femeie reporter PRO TV. A fost amendat pentru huliganism, iar in viata pe Facebook sufera de tulburari si ataca decizia pe care singur a semnat-o.

3. Huligan Stoica la Tribunal: "Da, am agresat-o!"

"Imi reprosez faptul ca mi-am pierdut controlul si am vorbit golaneste cu cameramanul. Am cedat nervos si n-am nicio scuza. Restul sunt inventii si inovatii.

"P.S. Bandajul pe care si l-a aplicat domnisoara a venit set cu pansamentul ziaristului care sustinea ca a fost impuscat in Irak, dar caruia i se scurgea ketchup de sub bandaj. Poate era ketchup picant si suferea..." - mai scrie Huliganul Stoica pe Facebook.

►La Tribunal, Huliganul Stoica si-a recunoscut vina. Nici in fata judecatorilor de la inceput, ci dupa ce politistii l-au confruntat cu proba VIDEO. Au fost nevoie de audieri pana la 4 dimineata, pentru ca a doua zi, in prezenta unui avocat si in fata judecatorilor macedoneni, Hooligan Stoica a recunoscut, drept urmare, s-a ales cu o amenda de 400 de euro si cheltuielile de judecata. Aseara, tarziu, bodyguardul care a tinut-o de maini pe reportera PRO TV a ajuns si el la politie, recunoscandu-si in totalitate vina, deci, s-a ales cu aceeasi amenda ca si Huliganul Stoica. 

►Alexandra Tanasescu are certificat medico-legal, dupa ce-a ajuns la spital luni seara. Nu reporterii PRO TV au chemat politia, doctorii s-au autosesizat si au intervenit. Asta pentru ca in Macedonia violenta domestica e o problema uriasa si medicii sunt obligati sa anunte fortele de ordine. 

"Bandajul mi-a fost pus de catre medici in prezenta celor doi politisti macedoneni, pe care spitalul i-a chemat" - Alexandra Tanasescu. Mai jos, certificatul medico-legal: 

Raportul UEFA consemneaza faptele confirmate de politie si nu inventiile lui Mihai Huligan Stoica de pe Facebook. Mihai Stoica este un simplu angajat care nu reprezinta atitudinea clubului Steaua, ci doar tulburarile lui de comportament. 


"Ne cerem scuze, va rugam, acceptati scuzele Stelei!", este pozitia oficiala a echipei Steaua Bucuresti pentru PRO TV, dupa scandalul provocat de Mihai Stoica in Macedonia


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!