VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, derapaj incredibil în direct la adresa unui fost jucător al Petrolului, devenit pastor: ”Tu ești sectar! Eu nu vorbesc cu tine”

Gigi Becali daniel zafiris Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 11:36
Data actualizarii: Sambata 12 Noiembrie 2022, 11:54

Gigi Becali a avut un derapaj incredibil la emisiunea ”Ora Exactă în Sport” de la PRO ARENA, la adresa unui fost jucător al Petrolului, Daniel Zafiris, câștigător al Cupei României în anul 1995 cu gruparea ploieșteană.

Zafiris a ales calea credinței și a avut un dialog pe teme religioase cu patronul celor de la FCSB, în direct. Becali a avut o reacție șocantă, deranjat fiind de calea religioasă aleasă de fostul fotbalist.

Gigi Becali, derapaj incredibil în direct pe teme religioase: ”Tu ești sectar și atâta” / ”E un cuvânt prea dur”

Gigi Becali: Ca să îi spun despre credință, că am auzit pe final acum. Eu îi spun așa: cu inima se crede spre dreptate, iar cu gura se mărturisește spre mântuire. Așa zice Sfântul Apostol Pavel. Noi trebuie să mărturisim credința, ca toți ceilalți să audă și ei de la noi. Trebuie să credem și spre mântuire.

Daniel Zafiris: Da, așa este domnule Becali. Mă bucur că ne putem auzi și în felul acesta. Aveți mare dreptate, asta urma să spun eu. Avem în suflet, trebuie să o demonstrăm prin fapte și să o mărturisim prin cuvinte. Exact cum spune Mântuitorul și Sfântul Apostol Pavel, pentru că fără credință, omul nu poate să ajungă la mântuire! Fără rostirea prin cuvinte, omul nu poate înțelege că este păcătos și are nevoie de Dumnezeu!

Gigi Becali: E capcana aia care spune 'crede și nu cerceta'. Aia este de la satana! Trebuie să cercetăm! Trebuie să credem că sunt taine și să cercetăm Sfintele Scripturi și să ne ridicăm până la Hristos.

Daniel Zafiris: Așa este, sunt total de acord. Asta facem și noi și încurajăm sportivii și antrenorii să nu excludă credința din viața lor personală, din trăirea lor, din familia lor.

Gigi Becali: Sunteți ortodox?

Daniel Zafiris: Am crescut, da.

Gigi Becali: Nu, vă întreb acum.

Daniel Zafiris: Acum slujesc într-o Biserică Creștină Evanghelică.

Gigi Becali: Păi mi-am dat seama.

Daniel Zafiris: Eu mă bucur, că până la urmă Hristos este Cel care ne unește și ne poate folosi pentru binele celorlalți.

Gigi Becali: Nu ne unește, eu nu sunt unit cu dumneata. Eu mi-am dat seama, vezi de ce am întrebat? Eu mi-am dat seama după cuvântul tău, după cum vorbești, că ești sectar. Înțelegi? Mi-am dat seama după cuvânt, ai vorbit repede, așa. Sectarii vorbesc repede așa. Eu cu tine nu sunt unit în nimic. Tu ești sectar și atâta. Nu mai vorbim despre credință, eu nu vorbesc cu tine despre nimic. Hai, domnu' Mironică! Vă rog să nu-mi dați să vorbesc deloc cu sectarul.

Mihai Mironică: Totuși, parcă este un cuvânt prea dur. 

Gigi Becali: Nu este, e sectă! Ce cuvânt? E sectă! Cu ce l-am jignit, dacă e sectar?

Mihai Mironică: Mă rog, Daniel Zafiris nu cred că se prezintă așa, dar în fine, putem trece peste.

Gigi Becali: Eu zic că e sectar. La revedere, să fie sănătos!

VIDEO - Gigi Becali, derapaj incredibil în direct la emisiunea ”Ora Exactă în Sport”

Daniel Zafiris a jucat pentru Poli Iași (1989-1993) și pentru Petrolul Ploiești, alături de care a cucerit Cupa României în 1995. La doar 28 de ani, fostul fotbalist a ales să se retragă și să urmeze calea credinței.

Este absolvent al Institutului pentru Educație Fizică și Sport, masterand în Teologie și a contribuit la traducerea și tipărirea în limba română a Noului Testament, o ediție în premieră națională dedicată special sportivilor și iubitorilor de sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!