FOTO Gică Hagi și Gică Popescu au șocat un întreg aeroport: „Singurii care aveau pantaloni lungi și sacou!” Postarea s-a viralizat rapid 

Gica Hagi Aeroport Farul Constanta Gica Popescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Iunie 2023, 00:05
Data actualizarii: Joi 15 Iunie 2023, 00:05

Gică Hagi și Gică Popescu ies în evidență chiar și atunci când călătoresc. 

Cu Gică Hagi manager și Gică Popescu președinte, Farul Constanța a izbutit să devină campioana României în sezonul 2022-2023, terminând peste FCSB, care a beneficiat de un buget superior. 

Gică Hagi și Gică Popescu au ieșit în evidență și atunci când au călătorit 

Înaintea de cantonamentul din vară și preliminariile UEFA Champions League, cei doi și-au luat soțiile și au mers în vacanță la Palma de Mallorca. Inclusiv în aeroport au atras atenția, iar jurnalistul Floriana Jucan a remarcat că singurii cu pantaloni scurți și îmbrăcați în sacou erau Gică Hagi și Gică Popescu. Ceilalți pasageri, din relatările acesteia, au apelat la o ținută lejeră de plajă.

„Pe zborul Palma de Mallorca-București din seara zilei de marți, 13 iunie, din cca 200 de pasageri, mai toți români, singurii care aveau pantaloni lungi și sacou au fost Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu.

În rest, toți erau în pantaloni scurți, asortați la șlapi sau la sneakers, cum te duci la plajă sau s-arunci gunoiul!

Acești doi campioni au fost singurii dintr-un eșantion reprezentativ care s-au respectat pe ei înșiși, dovedind clasă, o ținută adecvată pentru călătorie și rafinament.

Aici sunt în autobuzul care ne-a dus de la avion la terminal, au stat la coadă cu răbdare și au acceptat poze cu toată lumea care a dorit un instantaneu.

Soțiile lor, Marilena și Luminița, care îi însoțeau, erau frumoase, simple și modeste. 

Acești oameni au "salvat" ideea de român, care, după 30 de ani de libertate, nu e nici nobil, nici țăran autentic, ci un bazar turcesc plin de falsuri și ieftin. Mai nou și de tatuaje!”, a scris Floriana Jucan pe contul oficial de Facebook. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!