VIDEO Gestul impresionant făcut de Dwayne Johnson pentru un veteran de război. I-a făcut un cadou impresionant de sărbători

Dwayne Johnson Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 17:48

Dwayne Johnson a făcut un gest impresionant pentru un veteran de război, mare fan al actorului. 

Prezent la vizionarea filmului Red Notice, Oscar Rodriguez a avut parte de surpriza vieții sale când în sală a intrat startul de la Hollywood.

Fostul luptător a prezentat povestea lui Oscar, apoi l-a invitat pe aceasta afară, spunându-i că are să-i arate ceva. I-a înmânat un bilet pe care era scris mesajul: "Îți mulțumesc pentru serviciul tău, frate. Bucură-te de noua mașină...", moment în care bărbatul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. 

"Povestea ta m-a impresionat, pentru că am auzit că ești antrenor personal, mereu ești pozitiv și optimist. A fost o onoare să aduc o mică bucurie cuiva care merită mai mult decât un camion", a declarat Dwayne Johnson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

"Are grijă de mama lui, se ocupă de biserică. Ajută femeile victime ale violenței domestice. Umil veteran de război. Face o groază de lucruri minunate pentru alții", a adăugat acesta. 

Bolidul pe care i l-a oferit cadou este un Ford F-150 Raptor, personalizat după cerințele actorului, care valorează peste 150.000 de euro și numele a fost schimbat în The VelociRaptor V8.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!