Gest senzational din Romania pentru Schumacher! Ce au facut pustii de la sectia de Oncopediatrie Fundeni dupa ce au aflat de DRAMA idolului din Formula 1

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Ianuarie 2014, 22:54
Data actualizarii: Joi 30 Ianuarie 2014, 23:10

Milioane de fani au fost impresionati de lupta pentru viata a lui Michael Schumacher, ranit grav la cap intr-un accident la schi, acum o luna.

Campion de 7 ori in Formula 1, Schumi n-a avut niciodata in fata o provocare mai importanta. Medicii vor sa-l trezeasca din coma artificiala in care a intrat pe 29 decembrie, dar se feresc sa faca predictii legate de recuperarea fostului pilot. Leziunile cerebrale grave pe care le-a suferit l-ar putea marca ireversibil, se tem specialisti de la cele mai importante institute de neurologie din Europa.

Familia lui Schumacher se roaga pentru inca o minune. Sustinut de milioane de inimi, Schumi are nevoie de toata energia pozitiva pe care o poate primi.

Trei pusti internati la sectia de Oncopediatrie a spitalului Fundeni s-au gandit sa-i faca germanului suferinta mai usor de suportat. Dupa ce au aflat de accidentul pe care l-a suferit, au tinut sa-i trimita mesaje de incurajare. Alexandra, Florin si Alex sunt copiii care si-au ignorat propriile drame pentru a fi alaturi de Schumacher in cel mai dificil moment din viata sa. "Fii tare! Noi, fanii tai, iti vom fi mereu alaturi! Trebuie sa te faci bine pentru a conduce din nou masinile de curse". l-a incurajat Alexandra, in timp ce Alex i-a transmis ca 'trebuie sa se faca bine pentru a reveni la pasiunea cea mai importanta' din viata lui. Florin ii cere campionului doar sa se intoarca la ceea ce stie sa faca cel mai bine: sa castige.

Alexandrei, lui Florin si lui Alex le-a venit ideea sa-i scrie lui Schumacher dupa ce au vorbit despre prima persoana straina din viata lor careia s-ar gandi sa-i multumeasca . Alaturi de ei, si alti pusti de la sectia de Oncopediatrie Fundeni si-au pus in cuvinte sentimentele fata de oamenii pe care i-au simtit aproape.

Asociatia Little People, instruieste si coordoneaza voluntari care oferă servicii de suport psiho-social copiilor şi tinerilor din 11 instituţii de sănătate din Romania, urmând un plan de intervenţie specific. Programul cuprinde activităţi care îi ajută pe copii să îşi depăşească frica, sa le creasca speranta si increderea in sine, să îi familiarizeze cu procedurile medicale şi mediul spitalicesc, să le ofere oportunităţi de joacă, învăţare, exprimare de sine, interacţiune cu alţi copii, implicarea familiei şi multe alte activităţi care promovează adaptarea şi normalizarea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!