Fratele lui Zanetti si pustiul roman de la Inter, prezenti la Talent Cup! Programul turneului de senzatie care va fi IN DIRECT saptamana viitoare la Sport.ro:

Talent Cup Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 August 2012, 12:08
Data actualizarii: Joi 16 August 2012, 12:19

Marti incepe cea de-a treia editie a truneului Talent Cup, la care vor participa Academia Hagi, Inter Milano, Kashima Antlers si nationala U17 a Romaniei. Meciurile vor fi transmise IN DIRECT la Sport.ro.

Internazionale Milano, care va participa la Talent Cup in perioada 21-23 August, pe Stadionul "Orasenesc" Ovidiu, ii are ca antrenori pe Sergio, fratele actualului capitan de la echipa de seniori, Javier Zanetti, si Luca, fiul lui Giacinto Facchetti, fost jucator si presedinte la gruparea milaneza.

De asemenea, din lotul deplasat de Internazionale face parte si fundasul roman Mihai Alex Manolache, care a fost achizitionat in 2010 de la un satelit al clubului rival AC Milan.

Internazionale Milano, Kashima Antlers, nationala Romaniei si Academia "Gheorghe Hagi" vor participa la a treia editie a turneului international de juniori "Talent Cup", competitie care se va desfasura in perioada 21-23 August, pe Stadionul din Ovidiu. Accesul spectatorilor pe arena din localitatea constanteana va fi liber. Acest "patrulater" este dedicat echipelor cu jucatori nascuti dupa 1 ianuarie 1995 (U17).

PROGRAMUL TURNEULUI:

Marti, 21 August 2012
Ora 15.30: Academia de fotbal "Gheorghe Hagi" - Internazionale Milano;
Ora 17.45: Romania U17 - Kashima Antlers;

Miercuri, 22 August 2012
Ora 15.30: Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" - Kashima Antlers;
Ora 17.45: Romania U17 - Internazionale Milano;

Joi, 23 August 2012
Ora 15.30: Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" - Romania U17;
Ora 17.45: Internazionale Milano - Kashima Antlers.

"Vreau ca acest turneu sa devina respectat. Suntem pe drumul cel bun. Este important sa aducem nume importante precum Inter, Real Madrid si Barcelona. Si lista cu echipe valoroase va creste. Si exemplul oferit de Japonia ne face mandri. Japonezii s-au declarat incantati de valoarea competitiei. Fotbalistii romani au nevoie de meciuri cu echipe puternice. Trebuie sa stie care le este nivelul. De aceea am decis sa invitam si nationala Romaniei Under 17. Avem doar de invatat din aceste meciuri. Jucatorii nostri trebuie sa inteleaga ca viitorul lor se joaca acum", a declarat Gheorghe Hagi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!