FOTO Scene INCREDIBILE la Moscova! Fanii au ATACAT cantonamentul lui Dan Petrescu! Mesajul DUR pentru SuperDan si jucatori:

Dinamo Moscova Dna Petrescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Septembrie 2012, 12:52
Data actualizarii: Vineri 21 Septembrie 2012, 13:00

Sambata, 14:45 ULTIMA SANSA: Dinamo Moscova– Amkar Perm, LIVE la Sport.ro si pe www.voyo.ro!

Situatie extrem de tensionata pentru Dan Petrescu in Rusia. Dupa rezultatele extrem de slabe din startul de sezon, fanii au decis sa ia masuri. Noaptea trecuta au intrat in cantonament cu torte si fumigene si au lasat sute de fluturasi in care ii avertizeaza pe jucatori sa nu faca numele clubului de rusine.

Dinamo Moscova are 7 infrangeri in primele 8 etape si a fost eliminata din Europa League de Stuttgart. Presa rusa a anuntat ca meciul de maine cu Amkar Perm ii poate fi decisiv lui Dan Petrescu, insa presedintele clubului a anuntat ca romanul are credit pana in iarna. Pana atunci, SuperDan trebuie sa scoata echipa din zona retrogradarii. In prezent e pe ultimul loc.

"Vrem sa vedem un meci in care nu ne va fi rusine ca am venit la stadion, sa vedem jucatori care isi dau viata pe teren. Trebuie sa rezolvati situatia pana nu e prea tarziu. Si daca nu veti reusi, si daca nici antrenorii nu vor reusi, va vom motiva noi sa castigati! Dar va asiguram ca metodele noastre sunt mult mai serioase. Asta e doar inceputul, va asiguram", au scris fanii in comunicat.

Sambata, de la 14:45 e meciul cu Amkar Perm din campionat, in direct la Sport.ro si pe Voyo.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!