FOTO Adele, prezență spectaculoasă la petrecerea organizată de LeBron James. Cât de bine arată artista după ce a slăbit 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 17:46
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 17:56

Adele a trecut peste momentele dificile din ultimii ani, iar acum pare să se bucure de o nouă etapă în viață.

Cântăreața de 33 de ani a fost surprinsă de paparazzi la petrecerea aniversară a soției lui LeBron James, Savannah, alături de noul partener.

Îmbrăcată într-o rochie din satin, artista a fost fotografiată în timp ce ieșea de la party, desculță, dorindu-și să se ascundă de paparazzi. 

După despărțirea de Simon Konechi, Adele pare să-și fi găsit fericirea alături de Rich Paul, un celebru agent din NBA. O sursă apropiată celor doi a confirmat pentru Page Six că Adele și Rich Paul formează un cuplu. 

Discretă cum o știm, Adele nu a făcut nicio declarație pe această temă. În primăvară, artista de 33 ani a finalizat divorțul prin mediere cu fostul soț, Simion Konecki. Cei doi au un fiu de opt ani și au custodie comună asupra copilului. 

La scurt timp după separarea de soțul ei, artista a adoptat un regim alimentar bazat în mare parte pe preparate vegetariene. A renunțat la carne, alcool și la dulciuri, dar și la ceaiuri, pe care în trecut le consuma cu zahăr din belșug.

„Obișnuiam să beau 10 căni pe zi, cu două linguri de zahăr în fiecare, astfel încât consumam 20 de linguri de zahăr pe zi. Acum nu mai beau și am mai multă energie ca oricând”, s-a confesat artista într-un interviu acordat ziarului The Sun.

Concomitent cu schimbarea regimului alimentar, Adele a început să facă sport, în mare secret, cu antrenori de fitness personali. În prima partea  anului trecut a început un program de Pilates cu Ayda Field, soția cântărețului Robbie Williams.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!