GALERIE FOTO Erica Fontaine, gimnasta care s-a lăsat de sport și și-a făcut OnlyFans! Cât de provocator pozează tânăra

Erica Fontaine sportive OnlyFans Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 16:16
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 16:16
În urmă cu un an, Erica Fontaine a renunțat la competițiile de gimnastică și și-a făcut cont pe OnlyFans. Tânăra de 24 de ani a fost de trei ori calificată la Jocurile Olimpice de juniori la nivel național. 

Fosta gimnastă are un succes uriaș pe platforma dedicată adulților și s-a îmbogățit peste noapte. 

Sportiva face bani frumoși din OnlyFans, acolo unde fanii plătesc lunar aproximativ 14 dolari pentru a o admira în ipostaze incendiare. 

În descrierea profilului ei, Erica îi invită pe admiratori să-i descopere “latura sălbatică” și îi asigură că “aceasta este singura platformă unde răspund la fiecare mesaj și unde construiesc relații personale cu toți fanii mei”.

Pentru a-i convinge pe internauți să se aboneze la contul ei de OnlyFans, Erica postează imagini super sexy pe Instagram. Acolo, americanca își etalează formele apetisante în ținute super sexy și le arată fanilor cât este de flexibilă. (Mai multe poze cu Erica în GALERIA FOTO de mai sus)

Pe contul de Instagram, sportive are peste 630.000 de fani. Potrivit site-urilor de specialitate, averea Ericăi a crescut fulminant în ultima perioadă. Sportiva cu cont pe OnlyFans ar avea în jur de 5 milioane de dolari în conturi. 

Fotografii: Instagram EricaFontaine
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!